Primii pasi catre o viata mai linistita, fara grija datoriilor

In prezent, sunt constatate din ce in ce mai multe cazuri in care datornicii la banci se simt impresurati de conditiile puse de creditori si de posibilitatea executarii silite.

Pentru ca nu pot iesi usor din situatii limita, multi dintre acestia intra in depresie, aleg sa plece in strainatate sa munceasca pentru a face rost de bani pentru rate, sau ajung in cel mai sumbru scenariu, alegand sa isi puna capat zilelor.

Toate aceste situatii au fundamentat crearea unei companii care sa ii ajute. KRUK Romania este una din cele mai importante companii in domeniu care ofera ajutor celor care doresc sa traiasca o viata fara grija ca vor fi dati afara din casa.

Impactul pozitiv al ajutorului oferit de compania KRUK

Din diferite cauze care duc la imposibilitatea de a plati datoria facuta la banca pentru casa, masina sau pentru un concediu, datornicii intra in panica si, de frica executarii silite, ajung sa ia cele mai radicale decizii.

De fapt, situatia este mai simpla decat pot considera, deoarece exista o companie care le intinde o mana de ajutor si le permite sa raspunda de buna organizare a gospodariei.

Cei care se confrunta cu situatiile neplacute de administrare a datoriilor si care cauta raspuns la posibilitatea evitarii executarii silite, vor simti imediat impactul pozitiv al ajutorului primit, care se va manifesta mai ales asupra linistii familiei.

Exista o cale amiabila pe care datoriile pot fi achitate, iar in cazul in care instanta incuviinteaza demararea executarii silite, cei de la KRUK isi vor oferi ajutorul datornicilor care simt ca nu mai au nicio cale de scapare.

KRUK administreaza portofoliile clientilor, gestionand creantele creditorilor care i-au imputernicit pentru activitati de recuperare a creantelor pe intreg teritoriul Romaniei si mentinand relatiile cu toti cei implicati in procesul de colectare a creantelor pe cale juridica.

Cum pot evita clientii KRUK executarea silita?

Clientii KRUK care au contractat un credit de nevoi personale sau un credit imobiliar de la o banca – orice banca de pe teritoriul Romaniei – si nu isi pot permite sa plateasca datoria pe o perioada mai lunga de trei luni se vad in situatia ca banca sa le rezilieze contractul de credit, ca si urmare a nerespectarii conditiilor contractuale, declarand creditul scadent anticipat si cesionand creanta catre firma KRUK.

Ceea ce incearca reprezentantii KRUK Romania sa faca este sa recupereze datoria pe cale amiabila. In cazul in care clientii refuza sa plateasca, atunci dupa ce toate optiunile de colectare a datoriei sunt epuizate, se pot demara procedurile de executare silita prin intermediul unui executor judecatoresc.

Clientii KRUK pot evita executarea silita prin semnarea unui angajament de plata voluntara, sau prin solicitarea unui acord de reducere prin intermediul caruia doreste acordarea unei reduceri in cazul in care datoria este platita integral.

Exista si solutii salvatoare pentru clientii cu executari silite in desfasurare. Reprezentantii KRUK ajung la modalitati de negociere si de solutionare amiabila rapida, semnand un act unilateral de vointa, denumit angajamentul de plata prin care datornicii se obliga sa achite ratele intr-un anumit interval.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Ce avantaje aduce afacerii tale platforma Dynamics 365?

Orice antreprenor care doreste o aplicatie usor de folosit cu ajutorul careia sa poata administra afacerea in mod eficient si sa isi fidelizeze clientii trebuie…

Statii de incarcare pentru automobile electrice: solutia viitorului pentru posesorii de autoturisme!

Intreaga populatie de pe Glob da dovada de un interes sporit pentru protejarea mediului inconjurator, iar autoritatile din Romania si soferii de aici nu fac…

Aronia: de ce este considerat unul dintre cele mai puternice superalimente

Aronia este un super fruct care a intrat pe lista superalimentelor de ceva timp si a castigat destul de repede multi adepti deoarece ajuta la…

Aplicatia care iti schimba modul de lucru- Easy SSM

Firmele, fie ca sunt la inceput de drum sau sunt firme mari, cu multi angajati, au nevoie de gestionarea buna a situatiilor ce tin de…

Centrale termice – Tipuri si principii de ardere

Incalzirea autonoma are multe avantaje, deoarece este independenta de sistemele centralizate. Centrala termica este direct in casa, iar tu vei putea controla incalzirea.
Vezi profilul Digital x