Presetupele LAPP, cele mai eficiente sisteme de etanșare pentru cablurile electrice

Etanșarea cablurilor la trecerea prin peretele unui dispozitiv electric ar părea la prima vedere uşor de rezolvat, fiind relativ intuitivă. Dacă însă analizăm toate aspectele şi implicaţiile tehnice descoperim că, în spatele unui element de etanşare de cea mai înaltă calitate se ascund ani de cercetare şi testare şi foarte multă muncă din partea unei echipe interdisciplinare compuse din experţi din foarte multe domenii.

LAPP şi-a asumat tot acest efort considerând de la bun început că trebuie să ofere cele mai bune produse din piaţă. LAPP le pune la dispoziție clienților unele dintre cele mai performante sisteme de etanşare pentru cablurile electrice, indiferent dacă acestea sunt neconectate sau gata premufate.

Presetupele LAPP sunt produse în variante cu filet metric, PG sau NPT. Toate echipamentele noi destinate spaţiului european trebuie să fie proiectate şi realizate cu presetupe cu filet metric. Continuarea producerii presetupelor cu filet PG se datorează nevoii pieselor de schimb pentru echipamente produse înainte de 31 Decembrie 1999 când standardul DIN 46320 a fost retras.

Utilizările și caracteristicile presetupelor din portofoliul LAPP

SKINTOP® ST-M / STR-M
➤ Fabricat din materiale cu rezistență crescută la uleiuri, cu domeniu de sigilare extins
➤ Utilizate în fabricarea de masini și echipamente, industria fotovoltaică, tehnologii pentru automatizări, platforme off-shore, echipamente pentru nave
➤ Cu protecție antivibrații, iar datorită clasei IP  (IP68 si IP69K) se pot folosi într-o multitudine de aplicații industriale în medii umede sau uscate

SKINTOP® CLICK / CLICK-R
Cel mai inovativ sistem de sigilare a cablurilor din piață pentru o asamblare rapidă și flexibilă
➤ Proprietățile presetupelor SKINTOP® sunt dovedite la nivel internațional, aceste presetupe având piesă de etanșare pentru cabluri cu diametre reduse

SKINTOP® MS-M / MSR-M
➤ Presetupe din alama nichelată, fiabile și cu standarde înalte de calitate
➤ Create pentru folosirea în special în fabricarea de mașini și echipamente, măsurări și control tehnologic, industria chimică, procese tehnologice și orice alte medii în care stabilitatea mecanică și chimică sunt critice
➤ SKINTOP® MS-M / MSR-M75x1.5, M90x2, M110x2 conțin două inele pentru blocarea mecanică a cablurilor de dimensiuni mari
➤ Rezistă celor mai exigente proceduri de curățare a mașinilor industriale cu aparate de curățat cu presiune ridicată și apă caldă
➤ Presetupele MSR ofera sigilare pentru diametre mai mici

SKINTOP® MS-SC-M / MS-SC-M-XL
➤ Potrivit pentru cabluri cu sau fără izolație intermediară
➤ Contact EMC flexibil cu conductivitate mare pentru conectarea ecranelor de diametre diferite
➤ Cu SKINTOP® MS-SC-M cablul este centrat, atașat și sigilat conform clasei IP68 într-un singur pas
➤ Pentru cutii/tablouri cu pereți grosi, recomandăm SKINTOP® MS-SC-M-XL cu filet de prindere mai lung și dimensiuni de la M16 la M50

Presetupe SKINTOP® ATEX
➤ Special concepute pentru folosire în echipamente electrice în zone cu risc crescut de explozie, mai ales în industria chimică și petrochimică
➤ Presetupele SKINTOP® ATEX respectă cerințele de protecție împotriva exploziilor Grupa II/Categoria 2G+1D, în conformitate cu EN 60079-0, EN60079-7, EN 61241-1

Despre presetupele SKINTOP®

Printr-o singură mișcare presetupele SKINTOP® oferă sigilări sigure și rapide. Sistemele universale sunt simple și eficiente: ele fixează și centrează cablul, îl etanșează ermetic și garantează o preluare optimă a eforturilor de tracțiune.
Produsele corespund atât cerințelor de interior, cât și celor de exterior și rezistă celor mai dure condiții de mediu. În plus, garantează performanța foarte ridicată, calitatea și fiabilitatea transmisiei. Portofoliul LAPP cuprinde o gamă extinsă de accesorii compatibile.
Dacă doriţi să aveţi siguranţa funcţionării perfecte a echipamentelor dumneavoastră, nu ezitaţi să apelaţi la specialişti LAPP ROMANIA pentru selecţia optimă a elementelor de etanşare.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

presetupe, lapp, lapp romania, cabluri, cabluri electrice

Comunicat publicat de: Sag Media Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Sag Media Communications

Cablurile si accesoriile LAPP Romania, folosite in aplicatii speciale in Europa si in lume

Cand o companie alege un partener pentru furnizarea de cabluri si accesorii, trebuie sa tina cont atat de expertiza, cat si de inovatie, calitatea fara…

Cablurile LAPP, o solutie de incredere si pentru companiile din industria alimentara

Solutiile de cablare LAPP sunt alegerea ideala pentru orice industrie, iar inginerii LAPP lucreaza constant la implementarea celor mai pragmatice si robuste sisteme, care sa…

Promotie LAPP Romania la 6 kituri Etherline pentru comunicatii industriale

Comunicatiile industriale continua sa joace un rol esential in industrie, in special in domeniul ingineriei mecanice si al instalatiilor. Odata cu cresterea eficientei energetice, a…

[Știri e-commerce] Primul motor de căutare e-fashion din România lansează noi funcții pentru moda sustenabilă

Ca urmare a studiului GLAMI Fashion (Re)search, disponibil pe www.fashion-research.ro, GLAMI România lansează un ghid al materialelor, incluzând materialele sustenabile, disponibil pe platforma online.

Ce mancam azi: trei preparate gustoase, sanatoase si rapide pentru familia ta

Asa obtii preparate sanatoase, pe care le poti servi in orice moment al zilei Atunci cand ai invitati la cina sau vrei doar sa te…
Vezi profilul Sag Media Communications