Power Laptop Service – partenerul de incredere care prelungeste durata de viata a dispozitivelor electronice

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 168

Achizitia unui dispozitiv reprezinta o investitie de durata, astfel ca utilizatorii aleg cele mai bune produse, care sa le satisfaca nevoile si dorintele.

In functie de scopul pe care si l-au propus, consumatorii aleg un laptop care sa indeplineasca toate functionalitatile de care au nevoie. Astfel, exista persoane care pun foarte mult accent pe elemente precum placa de baza sau placa video, persoane care se asigura ca smartphone-ul Apple are un spatiu de stocare destul de mare samd.

Durata de viata a unui astfel de dispozitiv este direct proportionala cu actiunile intreprinse pentru mentenanta. Exista anumite reguli pe care utilizatorii trebuie sa le respecte pentru a se asigura ca dispozitivul rezista pentru cat mai mult timp.

In sprijinul consumatorilor vin service-urile care asigura o mentenanta corespunzatoare si care prelungesc durata de viata a dispozitivului printr-o serie de servicii de intretinere. Power Laptop Service din Bucuresti este locul in care laptop-ul personal este intretinut si tratat astfel incat sa functioneze la potential maxim.

Servicii

In cadrul acestui service, utilizatorii pot beneficia de servicii precum reparatii ale placilor de baza (presupun inlocuirea ansamblelor, reballing, power management), reparatii ale placilor video (inlocuire piese sau servicii de reparatie) si inlocuire mufe laptop.

De asemenea, specialistii se vor ocupa si de curatarea dispozitivului, inlocuirea carcasei, a tastaturii, a balamalelor si a cooler-ului, instalarea drivere-lor, a windows-ului, a programelor, dar si resetarea si update-ul de BIOS.

Fiecare actiune este precedata de o faza de diagnosticare, iar interventia este rapida, astfel incat rezultatul final sa fie pe placul clientului.

Alte servicii includ actiuni de mentenanta pentru tablete: inlocuire ecran, mufa, touchscreen, precum si resoftare.

In categoria de reparatii telefoane mobile sunt incluse optiuni variate. Astfel, puteti apela la tentativa de inlocuire sticla iPhone, mufa, touchscreen si resoftare a dispozitivului. Si aceste servicii sunt precedate de actiuni de diagnosticare.

Beneficii

Clientii care apeleaza la serviciile specializate ale acestui service beneficiaza de preturi accesibile si interventii rapide, astfel ca nu mai trebuie sa astepte cateva zile pentru efectuarea reparatiilor sau a actiunilor de intretinere, 12 luni de garantie pentru orice serviciu din cadrul service-ului si personal calificat, care are o experienta de peste 5 ani in aceasta meserie si care este specializat in interventii prompte.

Contact

Power Laptop Service poate fi gasit in Bucuresti, in Piata Iancului, insa utilizatorii pot pastra legatura cu specialistii ce alcatuiesc aceasta echipa profesionista si prin intermediul internetului. Platforma powerlaptopservice.ro sta la dispozitia clientilor cu informatii de calitate, relevante si foarte practice, care ii vor ajuta pe consumatori sa isi formeze o parere obiectiva despre starea dispozitivelor si despre necesitatea unei interventii.

Blog

Service-ul ofera sfaturi si recomandari in domeniu prin intermediul unui blog, actualizat la zi, care vine constant cu articole de cea mai buna calitate, care sa sprijine procesul de intretinere a unui dispozitiv de calitate.

Despre Power Laptop Service

Power Laptop Service este o companie care are misiunea de a prelungi durata de viata a dispozitivelor electronice. Este alcatuit dintr-o echipa de experti, gata oricand sa vina in sprijinul clientilor care se afla in cautarea raspunsurilor pentru problemele lor.Cuvinte cheie:
reparatii dispozitive electronice, interventii la telefoane si tablete, service profesionist


Comunicat publicat de: Webdesk (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Noile produse de unghii de la Magic Nails

Pornind de la ideea ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, o manichiura realizata foarte bine reda un aspect placut si ingrijit al…

Despre utilitatea unui robot de bucatarie cu Robot-bucatarie.ro

Cand vine vorba despre timpul petrecut in bucatarie, fiecare gospodina este constienta de efortul solicitat pentru fiecare mancare in parte, asa ca tehnologia ne vine…

Cum iti construiesti viitorul?

In momentul in care ajungem la o anumita varsta, preocuparea cu privire la cariera si viitor devine un lucru important, avand in vedere faptul ca…

Fierastraul pendualar - unealta indispensabila din locuinta

Cu toti ne gandim uneori la redecorarea propriei case si de ce nu la obtinerea unor lucrari de bricolaj de mare precizie, drept pentru care…

Climatizarea adecvata a casei cu aparatdeaerconditionat.ro

Orice persoana stie ca pe timp de vara este nevoie de anumite dispozitive care sa ne asigure confortul la nivelul locuintei, dar totodata si sa…
Vezi profilul Webdesk