Povestea de succes merge mai departe

Hotelul de Gheață la Bâlea Lac se pregătește pentru al 12-lea sezon

După ce a luat naștere în anul 2005, 285.000 de vizitatori din toate colțurile lumii, printre ei fiind președintele României, dl. Klaus Iohannes, vedete ca actrița Maia Morgenstern și Jean-Claude van Damme, au făcut Hotelul de Gheață de la Balea Lac, atracția de iarnă numărul unu din Transilvania.
Construit exclusiv din blocuri tăiate din apa înghețată lacului Balea, Hotelul de Gheață, nu numai este doar un loc de cazare, este o operă de artă unică.
În fiecare an, hotelul și restaurantul abordează o tematică diferită.
Dacă în trecut teme ca „Baroque“, „Europa“ și „Hollywood“ ne-au încântat privirea, anul acesta „Muzica” este vedeta sezonului. Fiecare cameră va purta numele unei personalități importante a muzicii românești dar și internaționale.

„Faptul, că Hotelul de Gheață există doar până îl topește soarele în luna aprilie, garantează o experiență unică fiecărui vizitator. Șansa să vedeți hotelul de anul acesta există doar o data în viața dvs.“, spune Bernhard Moestl, director marketing al Hotelului de Gheață.
Alături de Hotelul de Gheață, se va deschide pentru amatorii de aventură, Winterpark, unde distracția cu Snowmobile, Rafting și Tubing este garantată!
www.hotelofice.ro

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Hotelul de Gheață, hotel of ice, Balea Lac, „Muzica”, Winterpark, Snowmobile, Transilvania

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2376 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2376 AND validat = "da" ) ' at line 14