Portret de Familie 2018 va avea loc la showroom-ul MobilaDalin din Bucuresti

Se intampla editia a 8-a Portret de Familie. Se intampla in centrul Bucurestiului.Se intampla ca gazda de anul acesta sa fie showroom-ul MobilaDalin de pe Ion Brezoianu 40-42.Se va intampla in perioada 6-12 decembrie, iar intervalul deschis publicului va fi 17:00-21:00.

Cristian Sutu te va imortaliza alaturi de familie, fie ca ea inseamna mama, tata, iubit, frate, pisica, prieten sau toate la un loc. Rezultatul – cateva fotografii cu cei dragi. Ulterior, Cristian va alege cea mai reusita ipostaza si ti-o va face cadou in varianta printata. Fotografia aleasa va fi disponibila si in format digital, pentru a o putea urca pe Facebook, Instagram sau, pur si simplu, pentru a avea un nou wallpaper pe telefon.
Showroom-ul MobilaDalin va fi amenajat astfel incat sa devina, chiar daca pentru cateva minute, acasa, pentru toate familiile care ii vor trece pragul.

Ce te costa? Un moment in plus castigat de tine si cei dragi tie.
Cat dureaza? Cat ai spune “familie”.Unde poti afla mai multe? Pe evenimentul de pe Facebook, unde te invitam sa dai cel putin Interested, si pe site-ul Foto Union, unde poti gasi si „dovezi” ca se intampla din 2011.Sponsorul principal al evenimenului este Hochland.

Despre MobilaDalin

MobilaDalin este o afacere de familie din Reghin, Romania, producatoare de mobilier tapitat, care activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 1992 si se afla pe locul 4 in topul producatorilor de mobilier tapitat la nivel national. Fabrica MobilaDalin se afla in Reghin, iar compania are produse in peste 150 de magazine din Romania, Ungaria si Republica Moldova.La finalul anului 2017, compania a deschis primul showroom in Bucuresti.

Despre Portret de Familie

Portret de Familie face parte din seria de proiecte initiate de Foto Union si se afla la cea de-a 8-a editie.Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

ParkLake găzduiește în premieră evenimentul AstroFest2019

ParkLake Shopping Center va găzdui pe 25 mai evenimentul științific AstroFest2019. Începând cu ora 17:00, bucureștenii sunt așteptați în ParkLake Garden, pentru a admira astrele…

Stilizarea sprâncenelor: Vopsit Versus Micropigmentare

Toate femeile își doresc sprâncene perfecte, frumos conturate, cu o culoare potrivita și fara prea multe ședințe de întreținere. Ce facem atunci când mama natura…

Din dragoste de arta , din dragoste de scrub

Sabon continuă linia conceptuală prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație.

Sport Arena Streetball Tour 2019 ia startul la ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center găzduiește între 10 – 12 mai Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul național de baschet 3×3, ce va reuni la start peste…

TOMMY ȘI DEE HILFIGER AU FOST PREZENȚI LA MET GALA 2019

Printre invitații lui Tommy Hilfiger s-au numărat Zendaya, Lewis Hamilton, Winnie Harlow, Kris Jenner, Corey Gamble, Law Roach și Thalia, toți în creații pe comandă…
Vezi profilul Ioana Marinescu