Placarea cu lemn, noua tendinta in renovarea scarilor interioare din beton

Datorita faptului ca in urma cu decenii betonul era materialul recomandat ca fiind cel mai sigur si rezistent, foarte multe dintre casele cu etaj construite in deceniile trecute au scari interioare din beton. Insa cu trecerea timpului atat constructorii, cat si cei care locuiesc la casa au redescoperit avantajele si beneficiile pe care lemnul natural le aduce in fiecare casa.

Din acest punct de vedere una dintre tendintele actuale in ceea ce priveste renovarea scarilor interioare din beton o reprezinta placarea acestora cu lemn. Cu alte cuvinte peste betonul scarilor sunt amplasate placi din diferite esente de lemn. Astazi poti beneficia de astfel de servicii de placare scari interioare cu lemn oferite de profesionisti in domeniu.

Ce inseamna de fapt placare scari interioare cu lemn?

Pentru placarea scarilor interioare cu lemn este nevoie de panouri lamelare obtinute din diferite esente de lemn. Acestea sunt apoi amplasate peste betonul folosit pentru scarile interioare atat ca si trepte, cat si in cazul contratreptelor. Un aspect important in privinta treptelor si contratreptelor se refera la faptul ca aceste panouri lamelare trebuie sa aiba dimensiuni egale. O mica marja de cca. 5 mm este acceptata ca diferenta intre acestea.

Pentru ca aceste panouri lamelare sa dureze mult timp si sa fie rezistente la diferiti factori de mediu si la utilizarea zilnica, panourile lamelare sunt confectionate din lemn uscat natural si tratat corespunzator. Ulterior acestea sunt date cu lac sau cu ulei pentru un plus de rezistenta si pentru a intretinere cat mai usoara. Pe langa durabilitate si rezistenta, prin placare scari interioare cu lemn orice casa va beneficia si de un plus de eleganta si de rafinament din punct de vedere al design-ului interior.

Marele avantaj atunci cand vorbim despre lemnul natural este dat de faptul ca acest material poate beneficia de finisaje intr-o mare varietate astfel incat fiecare sa poate gasi acele modele de panouri lamelare pentru placare scari interioare care sa se potriveasca cu restul amenajarilor interioare. Prin urmare atat stilul rustic, cat si stilul modern pot fi oricand completate perfect de catre folosirea panourilor lamelare din lemn folosite pentru scarile interioare din beton.

Opteaza pentru servicii profesionale in placare scari interioare

Pentru toti cei care sunt convinsi de faptul ca cea mai buna alegere pentru renovarea scarilor interioare din beton o reprezinta placarea acestora cu lemn firma Stil Compact Design ofera astfel de servicii la cele mai ridicate standarde de calitate.

Cu o experienta de peste 10 ani in executia de scari interioare din lemn si de accesorii din lemn, Stil Compact Design inseamna o echipa cu foarte multa experienta in executia placilor din lemn si in montajul acestora.

Cu alte cuvinte, atunci cand alegi sa apelezi la Stil Compact Design pentru placare scari interioare alegi sa te bucuri de lemn de cea mai buna calitate si tratat corespunzator, de o manopera la standarde profesionale inalte, dar si de cele mai avantajoase preturi. Intreaga oferta de astfel de servicii o poti gasi pe website-ul scaralemn.ro.


Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Reparatii termopane Bucuresti-respecta cu precizie normele europene in domeniu

Echipa de reparatii termopane Bucuresti noastra este alcatuita din specialisti cu experienta, care detin toate cunostinte necesare pentru indepartarea oricaror defecte.

Cum alegem o firma de tractari potrivita

Cresterea numarului de masini in trafic inseamna ca si numarul de accidente este in crestere, de aceea serviciile de tractari auto Bucuresti sunt disponibile pentru…

Comunicate de presa – promovare online eficienta si la preturi avantajoase

Faptul ca orice afacere are nevoie de publicitate nu este un secret pentru nimeni. Orice antreprenor trebuie sa fie constient de necesitatea de a investi…

Felinar cimitir cu un aspect elegant si o insemnatate aparte

Echipa Casa Funerara Eva se remarca prin profesionalism si incredere si va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii. Daca sunteti in cautarea…

De ce aspecte tii cont cand alegi o camasa

Suntem ferm convinsi ca cel putin o data ti-ai pus problema alegerii unei camasi barbati. Unii aleg la intamplare, altii se orienteaza dupa model si/sau…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL