Petreceri de Craciun la Press House Ballroom

La Press House Ballroom am pregatit pachetele corporate pentru petrecerile de Craciun 2018:

I. MENIU PETRECERE DE CRACIUN cu servire la masa Pret/persoana 22 euro

“Adunate de prin camara si povestite la un pahar de vorba si tuica fiarta”

Gustari si mizilicuri

Asortiment de branzeturi romanesti (telemea, burduf, cas)

Ceapa rosie

Zacusca (Post&Vegetarian)

Salata de vinete (P&V)

Aspic de curcan

Bulz ciobanesc

Salam picant

Jumari de pui picante

Jumari de porc

 

Preparate calde

Pomana porcului

Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta, ardei si smantana

Muraturi

 

Si sa ne mai indulcim……

Negresa de post (P&V)

Strudel boieresc cu branza

Placinta cu mere, scortisoara si sos de vanilie

 

Extra pentru doar 7 euro/persoana !!!!!!!

 

GRATAR IN AER LIBER LA UN PAHAR DE TUICA FIARTA

Piept de porc condimentat

Ceafa de porc

Pulpe de pui la gratar

Carnaciori de oaie

 

Sa curgaaaa……butoaiele…!!!!

Vin alb/roze/rosu sticla 750 ml DOC

Vin fiert

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi fara alcool

Sucuri carbogazoase gama Pepsi

**Sticla 250 ml sau doza 330 ml

Sucuri necarbogazoase (portocale, piersici, mere)

***Cutii la 1L, servit la pahar de la bar

Apa minerata carbogazoasa si necarbogazoasa

Cafea filtru

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi spirtoase

Tuica fiarta

Visinata

Whisky Long John/Passport

Vodka Wyborova

Vermut Cinzano

Gin, Aperol, Tequila

Pret 5 euro/persoana pentru 5 ore

Pret 8 euro/persoana pentru 8 ore

 

2. MENU PETRECERE DE CRACIUN TIP BUFET 20 euro/persoana

GUSTARI

Zacusca(P/V)

Salata marocana(P/V)

Salata de ardei cu fusilli (P/V)

Aspic de curcan

Castravete cu crema de branza

Spuma de ton cu Mascarpone

Roasbeef cu spuma de hrean si Cremme Fraiche

Canape cu spuma de branza si smochina

Chiftelute in crusta de parmesan

Salama Chorizo cu Cheddar

COLT TRADITIONAL ROMANESC

Zacusca(P/V)

Slaninuta in crusta de boia

Sunculita afumata

Telemea de oaie

Branza de burduf cu ceapa rosie

Carnaciori de porc

 

FELURI PRINCIPALE

Medalion de pui cu Pesto

Culibiac de somon cu spanac si ciuperci

Pulpa de porc haiduceasca (Statie de transare)

Sarmalute calugaresti cu orez, ciuperci si stafide (P/V)

Sarmalute in foi de varza la pirostrii cu mamaliguta stinsa cu unt si branza de burduf*

 

Salata de varza cu marar dreasa cu lamaie

Salata de muraturi

Varza crocanta cu nuci si miere

Cartofi taranesti cu usturoi, boia si rozmarin

Piure de cartofi Parmantiere

Ceapa caramelizata

 

DESERT

Mousse de ciocolata cu portocale si caise confiate
Brownie cu sos de rodie si miere(P/V)

*P/V – preparate vegetariene sau/si post

 

Extra pentru doar 7 euro/persoana !!!!!!!

 

GRATAR IN AER LIBER LA UN PAHAR DE TUICA FIARTA

Piept de porc condimentat

Ceafa de porc

Pulpe de pui la gratar

Carnaciori de oaie

 

Sa curgaaaa……butoaiele…!!!!

Vin alb/roze/rosu sticla 750 ml DOC

Vin fiert

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi fara alcool

Sucuri carbogazoase gama Pepsi

**Sticla 250 ml sau doza 330 ml

Sucuri necarbogazoase (portocale, piersici, mere)

***Cutii la 1L, servit la pahar de la bar

Apa minerata carbogazoasa si necarbogazoasa

Cafea filtru

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi spirtoase

Tuica fiarta

Visinata

Whisky Long John/Passport

Vodka Wyborova

Vermut Cinzano

Gin, Aperol, Tequila

Pret 5 euro/persoana pentru 5 ore

Pret 8 euro/persoana pentru 8 ore

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Craciun 2018, petrecere corporate, meniuri Craciun, Press House Ballroom, oferta Craciun


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Monitoare video în Gara de Nord și în Aeroportul Internațional Henri Coandă București pentru prevenirea traficului de persoane

Asociația WorldTeach România, prin intermediul Centrului de Asistență și Protecție a Victimelor Traficului de Persoane (CAPVTP) a încheiat un acord de parteneriat cu Ministerul Transporturilor…

Meniul de nunta – intre alegeri si degustare

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte al evenimentului, alaturi de muzica si aranjarea salii. Ba chiar, pentru ca suntem un popor…

10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata noastra este cel mai important moment din planificarea nuntii. De ce? Pentru ca…

Magic Ballroom by Hop Garden – 15% reducere la evenimentele 2022

Magic Ballroom by Hop Garden a pregatit 15% reducere la evenimentele din ianuarie – mai 2022 si noiembrie 2022 Coordonator dedicat pentru evenimentul dumneavoastra de…

Tot ce ai vrut sa stii despre organizarea evenimentelor... dar nu ai avut pe cine sa intrebi, in programul educational Nunta... pas cu pas

In perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu…
Vezi profilul Russenart Communications