Petreceri de Craciun la Press House Ballroom

La Press House Ballroom am pregatit pachetele corporate pentru petrecerile de Craciun 2018:

I. MENIU PETRECERE DE CRACIUN cu servire la masa Pret/persoana 22 euro

“Adunate de prin camara si povestite la un pahar de vorba si tuica fiarta”

Gustari si mizilicuri

Asortiment de branzeturi romanesti (telemea, burduf, cas)

Ceapa rosie

Zacusca (Post&Vegetarian)

Salata de vinete (P&V)

Aspic de curcan

Bulz ciobanesc

Salam picant

Jumari de pui picante

Jumari de porc

 

Preparate calde

Pomana porcului

Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta, ardei si smantana

Muraturi

 

Si sa ne mai indulcim……

Negresa de post (P&V)

Strudel boieresc cu branza

Placinta cu mere, scortisoara si sos de vanilie

 

Extra pentru doar 7 euro/persoana !!!!!!!

 

GRATAR IN AER LIBER LA UN PAHAR DE TUICA FIARTA

Piept de porc condimentat

Ceafa de porc

Pulpe de pui la gratar

Carnaciori de oaie

 

Sa curgaaaa……butoaiele…!!!!

Vin alb/roze/rosu sticla 750 ml DOC

Vin fiert

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi fara alcool

Sucuri carbogazoase gama Pepsi

**Sticla 250 ml sau doza 330 ml

Sucuri necarbogazoase (portocale, piersici, mere)

***Cutii la 1L, servit la pahar de la bar

Apa minerata carbogazoasa si necarbogazoasa

Cafea filtru

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi spirtoase

Tuica fiarta

Visinata

Whisky Long John/Passport

Vodka Wyborova

Vermut Cinzano

Gin, Aperol, Tequila

Pret 5 euro/persoana pentru 5 ore

Pret 8 euro/persoana pentru 8 ore

 

2. MENU PETRECERE DE CRACIUN TIP BUFET 20 euro/persoana

GUSTARI

Zacusca(P/V)

Salata marocana(P/V)

Salata de ardei cu fusilli (P/V)

Aspic de curcan

Castravete cu crema de branza

Spuma de ton cu Mascarpone

Roasbeef cu spuma de hrean si Cremme Fraiche

Canape cu spuma de branza si smochina

Chiftelute in crusta de parmesan

Salama Chorizo cu Cheddar

COLT TRADITIONAL ROMANESC

Zacusca(P/V)

Slaninuta in crusta de boia

Sunculita afumata

Telemea de oaie

Branza de burduf cu ceapa rosie

Carnaciori de porc

 

FELURI PRINCIPALE

Medalion de pui cu Pesto

Culibiac de somon cu spanac si ciuperci

Pulpa de porc haiduceasca (Statie de transare)

Sarmalute calugaresti cu orez, ciuperci si stafide (P/V)

Sarmalute in foi de varza la pirostrii cu mamaliguta stinsa cu unt si branza de burduf*

 

Salata de varza cu marar dreasa cu lamaie

Salata de muraturi

Varza crocanta cu nuci si miere

Cartofi taranesti cu usturoi, boia si rozmarin

Piure de cartofi Parmantiere

Ceapa caramelizata

 

DESERT

Mousse de ciocolata cu portocale si caise confiate
Brownie cu sos de rodie si miere(P/V)

*P/V – preparate vegetariene sau/si post

 

Extra pentru doar 7 euro/persoana !!!!!!!

 

GRATAR IN AER LIBER LA UN PAHAR DE TUICA FIARTA

Piept de porc condimentat

Ceafa de porc

Pulpe de pui la gratar

Carnaciori de oaie

 

Sa curgaaaa……butoaiele…!!!!

Vin alb/roze/rosu sticla 750 ml DOC

Vin fiert

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi fara alcool

Sucuri carbogazoase gama Pepsi

**Sticla 250 ml sau doza 330 ml

Sucuri necarbogazoase (portocale, piersici, mere)

***Cutii la 1L, servit la pahar de la bar

Apa minerata carbogazoasa si necarbogazoasa

Cafea filtru

Pret 5 euro/persoana

 

Pachet bauturi spirtoase

Tuica fiarta

Visinata

Whisky Long John/Passport

Vodka Wyborova

Vermut Cinzano

Gin, Aperol, Tequila

Pret 5 euro/persoana pentru 5 ore

Pret 8 euro/persoana pentru 8 ore

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Craciun 2018, petrecere corporate, meniuri Craciun, Press House Ballroom, oferta Craciun


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloanelor de evenimente, in aranjamente florale si imbracamintea domnisoarelor de onoare

Daca in anul 2018 violeta naturala a fost ”floarea vedeta” a evenimentelor private, imprumutandu-si culoarea decorului si meniului, in anul 2019, desi se pastreaza tendinta…

Centrul de Evenimente The President in 2018: Rezultate financiare, investitii si cresteri progresive ale cifrei de afaceri

In anul 2018, Centrul de Evenimente The President a continuat trendul ascendent inceput in 2013, raportand o cifra de afaceri cu aproape 50% mai mare…

100 de cursanti, 6 cursuri gratuite si zeci de materiale practice realizate in cadrul primei editii a proiectului educational

In perioada octombrie – decembrie 2018, Corin Romanescu si The President au derulat prima editie a Centrului de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private –…

Oferta petreceri corporate de Craciun la Jollero

La Jollero am pregatit pachetele corporate pentru petrecerile de Craciun 2018. Serviciile oferite includ urmatoarele activitati: ✨ 5 tipuri diferite de meniuri corporate ✨ Evenimente…

Revelionul 2019: Meniuri bogate, open bar, muzică live și DJ performanți

Revelionul 2019 păstrează tendințele anilor anteriori în ceea ce privește aspectele organizatorice ale evenimentelor. Dacă în cazul evenimentelor corporate inovațiile sunt mai discrete, păstrându-se linia…
Vezi profilul Russenart Communications