Pennyboard, skateboard sau longboard?

Skateboarding-ul si longboarding-ul sunt activitati extrem de antrenante, dar este pennyboardul cel mai bun loc pentru a incepe? Unii oameni ar putea fi ofensati daca spui ca skateboarding-ul este usor, dar, relativ vorbind, putini ar fi de acord ca necesita mai putin timp si efort pentru a te obisnui decat in cazul unui  longboard. Cu puntile lor mai mari, plasele lungi ofera utilizatorului mai mult spatiu pentru a se deplasa si pentru a gasi o pozitie confortabila.

Dar este mult mai usor longboardul de folosit decat skateboard-ul? Raspunsul depinde de cateva diferente majore dintre cele doua activitati. In cazul longboardului plasele lungi sunt proiectate special pentru a va deplasa si a naviga cu usurinta la viteze mari pe distante lungi. In mod evident, ati putea argumenta ca, pentru trasee de panta lungi, o platforma lunga va fi mult mai usor de controlat decat un skateboard.

In ceea ce priveste pennyboardul, numele provine de la compania Penny® Skateboards. Acestea sunt o companie cu sediul in Australia, fondata in 2010. Numele a devenit rapid sinonim cu placile mai mici care sunt similare cu placile de surf, dar intotdeauna facute din plastic. In prezent, este un termen care reprezinta un stil intreg.

Placile originale de marca au fost construite pentru a fi cele mai durabile si mai dure placi de plastic de pe piata. Prin constructie, sunt capabile sa suporte greutatea unei masini, fara daune, cu tot flexul necesar pentru a supravietui.

Acestea au fost proiectate in dimensiuni mai mici pentru a fi mai portabile si facute din plastic din acelasi motiv. De asemenea, plasticul ofera un model unic de flexiune. Multi oameni isi amintesc inceperea pe un skateboard plastic care este foarte asemanator cu o pennyboardul. Compania Penny Skateboard a fost construita pentru a aduce la viata aceste clasice.

Fiecare model de pennyboard va costa diferit, in functie de locul din care le comanzi. Exista o tona de optiuni ieftine pe internet. Acestea sunt placi care vor reflecta costul: ieftin si dezamagitor.

Penny board-urile ofera o tona de distractie si au devenit rapid fenomenul pop-culturii. Daca aveti cont pe Instagram sau pe YouTube, sigur ati vazut pe cineva care merge la unul. Ele chiar apar si in filme.

Plimbarea cu o astfel de placa este diferita si va trebui sa o testati pentru a vedea daca va place sau nu. Acestea sunt recomandate ca fiind excelente pentru a le folosi chiar si descult, ceea ce este minunat, asta daca nu va veti accidenta. Cu siguranta nu recomandam niciodata sa faceti acest lucru.

Pennyboard-urile sunt bune pentru incepatori? Daca tocmai incepeti sa va dati cu placa, este in interesul dumneavoastra sa luati ceva cu mai mult spatiu pe punte, astfel incat sa va puteti ajusta picioarele si sa aveti un echilibru excelent. Aceasta lungime suplimentara va face ajuta extrem de mult daca sunteti la inceput.

Incepator sau avansat in plimbarile cu skateboardul, pennyboardul sau longboardul, exista cu siguranta un model pentru fiecare utilizator. In functie de preferinte, in magazinele online puteti allege din numeroase modele si designuri, astfel incat sa va puteti achizitiona model atat de mult droit.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Pennyboard, skateboard, longboard

Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Waterboyz ofera consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabille

Start-up Nation si Waterboyz se inscriu impreuna in vederea asigurarii tuturor demersurilor care-ti pot garanta o afacerela cheie de top, profitabila si longeviva.

De unde sa cumparati incaltaminte pentru copii?

Atunci cand alegeti pantoful potrivit, care sa raspunda nevoilor piciorului copilului dvs., va trebui sa luati in considerare confortul, durabilitatea si rezistenta pantofului. Magazinul bambinii.ro…

Pachete funerare pentru toate categoriile de cetateni

Funerare Ieftine pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare diferite pentru orice buget si pentru orice nevoi.

Cele mai frumoase baloane personalizate

De la o petrecere moderna nu trebuie sa lipseasc baloanele personalizate. Aceste sunt obiecte iubite de toata lumea, copii si adulti si fara de care…

O afacere de vara profitabila

Cei care intentioneaza sa-si infiinteze propriile afaceri, ar trebui sa poata identifica un sector in care sa-si canalizeze energiile si sa poata avea profit rapid…