Pasionații de mișcare, așteptați la prima ediție a Semimaratonului Buftea

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, in premieră, Semimaratonul Buftea, concurs ce va avea loc în data de 1 octombrie 2017
Concursul include trei probe – 7, 14 și 21 kilometri – iar participanții înscriși la secțiunile 14 și 21 kilometri punctează și pentru podiumul probelor inferioare de distanță
Înscrierile la startul primului semimaraton găzduit de Buftea au loc pe pagina www.buftea21km.ro

București, 31 august 2017 – Asociația Pegas Triatlon Club anunță astăzi că organizează, în premieră, Semimaratonul Buftea, competiție ce va avea loc în data de 1 octombrie 2017.

“Avem o dublă premieră. Ne face placere să anunțăm nu doar că Buftea găzduiește pentru prima oară un semimaraton, dar și că, în acest an, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare. Astfel, un sportiv bine pregătit, înscris la cursa de 21 de kilometri, are șansa să își demonstreze nu doar rezistența, ci și viteza, regulamentul nostru permițându-i să puncteze și la probele de 7 și 14 kilometri, de fiecare dată când parcurge bucla de 7 kilometri”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club.

Persoanele care doresc să se înscrie la prima ediție a Semimaratonului Buftea o pot face, completând formularul disponibil la pagina www.buftea21km.ro. Traseul este, de asemenea, disponibil la același link.

Traifele de participare la ediția inaugurală a Semimaratonului Buftea sunt disponibile în tabelul de mai jos, listate în funcție de probă și de perioada de înscriere.

Proba Vârsta minimă 1-15 septembrie 16-28 septembrie 30 septembrie – 1 octombrie
7 km 14 ani 60 lei 80 lei 100 lei
14 km 16 ani 80 lei 100 lei 120 lei
21 km 18 ani 100 lei 120 lei 140 lei

Organizatorii au pregătit, special pentru prima ediție a Semimaratonului Buftea, un kit de concurs generos, o medalie de finisher inedită și premii variate, pentru concurenți.

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, anual, și competițiile Pegas Triatlon Buftea, Pegas Duatlon Buftea și Cozia Mountain Run. Până în prezent, Asociația a organizat, în orașul Buftea, patru concursuri de duatlon și patru competiții de triatlon.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

semimaraton, Buftea, Semimaraton Buftea, alergare, concurs, atletism, miscare, sport

Comunicat publicat de: Prora (click penttu a vizualiza profilul)