Parcare in Otopeni, sigur, ieftin la un singur click distanta

Cum functioneaza o parcare in otopeni langa aeroport?

Parcarea privata in apropierea aeroporturilor este un concept destul de nou in Romania, dar care a fost foarte bine primit de cei care calatoresc intens cu interes de afaceri, turism sau relaxare.

In acest articol va aratam cum functioneaza de fapt o astfel de parcare in otopeni

Procedura dupa care functioneaza o parcare privata de langa un aeroport

1. Cel care urmeaza sa plece cu avionul intr-o calatorie isi manifesta dorinta de a-si lasa masina personala cat mai aproape de aeroport.

Poate face acest lucru:

a) rezervand online in prealabil un loc in parcarea privata – http://parkingotopeni.ro ofera aceasta posibilitate. Aici, pe site veti gasi un formular unde puteti introduce datele necesare pentru rezervarea online – numele, numarul masinii si perioada exacta pentru rezervarea locului in parcare.

b) rezervare prin telefon. Daca va planificati calatoria cu rigurozitate, cu siguranta veti dori sa rezervati in prealabil un loc intr-o parcare privata de langa aeroport. Aceasta rezervare se poate face si telefonic. Pentru Parking Otopeni aflat la 2 minute de aeroport numarul de contact pentru rezervari este 0730 249 749.

Avantajul pentru rezervarile prealabile este ca intreg procesul va fi eficientizat. Cand ajungeti la parcare, comunicati agentului rezervarea, platiti (daca nu ati facut-o online) si lasati masina. Atat.

c) direct in parcare. O a treia posibilitate este desigur sa mergeti direct in parcare si sa discutati acolo cu agentul care se ocupa de documente si rezervari. Un dezavantaj pentru aceasta optiune este ca exista riscul sa gasiti toate locurile de parcare ocupate/ rezervate, ceea ce poate fi extrem de neplacut, mai ales daca timpul pana la plecarea avionului este destul de scurt. In general la Parking Otopeni avem locuri libere pentru ca spatiul este unul generos, dar in acelasi timp recunoastem faptul ca in anumite perioada ale anului, rata de ocupare este foarte mare, aproape la capacitate maxima. De aceea, recomandarea noastra este sa faceti rezervarea in prealabil.

2. Persoana care urmeaza sa ia avionul, isi lasa masina personala in parcarea privata, conform detaliilor din rezervare (tarife, perioada de inchiriere loc de parcare, alte conditii de inchiriere comunicate clar ).

3. Masina persoanei care a plecat in calatorie ramane in parcarea privata de langa aeroport, pe toata durata agreata intre cele doua parti.

4. La intoarcere din calatoria cu avionul, persoana care a contractat serviciile parcarii private de langa aeroport, se indreapta spre locatia unde si-a lasat masina in siguranta si o ridica.

Aceasta este pe scurt procedura de functionare in 4 pasi a unei parcari private de langa aeroport.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Comunicat publicat de: login promotion (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de login promotion

Produse de Black Friday care se vand ca painea calda

Mai sunt cateva saptamani pana la Black Friday, momentul perfect pentru a cumpara la un pret mai bun ceea ce aveti nevoie sau vreti de…

Mic ghid de parcare fara stres in aeroport otopeni

Parcarea in aeroport poate fi o experienta foarte stresanta, indiferent daca este prima data cand apelezi la acest serviciu sau ai deja experienta.

Imaginează ți cum ar fi să ai o casă din container

Îți de mult timp propria ta casă? Sau vrei să îți construiești o casă de vacanță?

Beneficiile cititului zilnic

Când ai citi ultima data? Care e ultima carte citita? Cititul nu e important doar pentru a ne face timpul sa treacă mai repede.

De ce sa alegem un Brazi artificiali pentru Craciun

Tendinte in impodobirea bradului de Craciun Odata cu venirea iernii, oamenii pornesc in cautarea pomului de Craciun si a decoratiunilor pentru impodobit
Vezi profilul login promotion