Pantofii de dama, comoditate, eleganta sau placerea de a avea cat mai multe perechi?

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex appeal-ul in valoare. Dincolo de comoditate, stil si eleganta, femeile au o adevarata pasiune pentru a-si cumpara pantofi piele cu toc pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pantof potrivit ocaziei.

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex appeal-ul in valoare. Dincolo de comoditate, stil si eleganta, femeile au o adevarata pasiune pentru a-si cumpara pantofi piele cu toc pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pantof potrivit ocaziei.

Insa pasiunea femeilor pentru pantofi nu este de ieri, de astazi, ci din cele mai vechi timpuri, cand damele de odinioara purtau anumiti pantofi ca marca a statutului lor social, nu doar pentru ca voiau sa fie in prim plan.

Statistica este clara – daca in vremuri de recesiune vanzarile la o larga varietate de produse scad, incaltamintea si, in special, pantofii cu toc raman la inaltime. In cele ce urmeaza incercam sa gasim motivatii pentru care femeile adora pantofii, mai degraba decat imbracamintea sau bijuteriile.

De ce o femeie se simte grozav cand isi cumpara pantofi?

Ei bine, “terapia prin shopping”, asa cum o numesc psihologii, declanseaza in corpul femeilor cea mai mare doza de dopamina, care este un neurotransmitator ce iti da senzatia de beautitudine, exact ca un drog. Si cum dopamina secretata este in proportii mai mari decat sexul, nici nu este de mirare ca femeile devin rapid dependente de cumparaturi, mai ales de cele legate de pantofi.

Dincolo de dopamina secretata, specialistii atrag atentia ca in creierul femeii se activeaza o regiune neurologica numita “zona colectionarului” – de aici provine si ideea ca femeia isi priveste pantofii ca opere pretioase de arta si simte nevoia sa aiba cat mai multe.

Daca intri in garderoba unei femei, vei vedea ca la loc de cinste stau pantofii cu toc, urmati de pantofi dama casual piele, balerini si abia apoi incaltamintea de iarna. Perechile stau frumos asezate, sortate pe tipul de pantof, culoarea, calitatea si uz.

Ca majoritatea mamiferelor, asociem inaltimea cu puterea. Asase face ca o pereche de pantofi cu toc te ajuta sa fii mai increzatoare in fortele proprii si sa actionezi in consecinta.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
Magazin de pantofi online, pantofi dama casual piele, pantofi piele cu toc, SeduceBYConstantin


Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Care sunt principalele beneficii ale montarii de podele suspendate?

Privelistea oferita de spatiile in care echipamentele tehnice de tot felul, retele de cabluri electrice, de telefonie, elemente de instalatii sanitare sunt raspandite peste tot…

De ce avem nevoie de tratamente pentru unghii?

Exista tratamente pentru par, pentru ten, pentru piele, pentru corp, dar te-ai gandit ca si unghiile tale au nevoie de tratamente speciale?

Ce rochii de mireasa ti s-ar potrivi in 2018, cateva exemple

In ziua nuntii personajul principal este cu siguranta mireasa. Ea va atrage toate privirile si va fi in centrul atentiei pe tot parcursul zilei.

Avantajele tuburilor cu LED

Iluminatul cu LED este foarte popular si la noi in tara. Si de ce nu ar fi? Economisim energie si bani in fiecare luna, corpurile…

Cele mai importante avantaje ale sistemului ERP

Un termen relativ nou pentru Romania, sistemul ERP este benefic si esential pentru dezvoltarea companiilor si pentru realizarea obiectivelor de afaceri.
Vezi profilul Digital x