Pantofii de dama, comoditate, eleganta sau placerea de a avea cat mai multe perechi?

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex appeal-ul in valoare. Dincolo de comoditate, stil si eleganta, femeile au o adevarata pasiune pentru a-si cumpara pantofi piele cu toc pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pantof potrivit ocaziei.

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex appeal-ul in valoare. Dincolo de comoditate, stil si eleganta, femeile au o adevarata pasiune pentru a-si cumpara pantofi piele cu toc pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pantof potrivit ocaziei.

Insa pasiunea femeilor pentru pantofi nu este de ieri, de astazi, ci din cele mai vechi timpuri, cand damele de odinioara purtau anumiti pantofi ca marca a statutului lor social, nu doar pentru ca voiau sa fie in prim plan.

Statistica este clara – daca in vremuri de recesiune vanzarile la o larga varietate de produse scad, incaltamintea si, in special, pantofii cu toc raman la inaltime. In cele ce urmeaza incercam sa gasim motivatii pentru care femeile adora pantofii, mai degraba decat imbracamintea sau bijuteriile.

De ce o femeie se simte grozav cand isi cumpara pantofi?

Ei bine, “terapia prin shopping”, asa cum o numesc psihologii, declanseaza in corpul femeilor cea mai mare doza de dopamina, care este un neurotransmitator ce iti da senzatia de beautitudine, exact ca un drog. Si cum dopamina secretata este in proportii mai mari decat sexul, nici nu este de mirare ca femeile devin rapid dependente de cumparaturi, mai ales de cele legate de pantofi.

Dincolo de dopamina secretata, specialistii atrag atentia ca in creierul femeii se activeaza o regiune neurologica numita “zona colectionarului” – de aici provine si ideea ca femeia isi priveste pantofii ca opere pretioase de arta si simte nevoia sa aiba cat mai multe.

Daca intri in garderoba unei femei, vei vedea ca la loc de cinste stau pantofii cu toc, urmati de pantofi dama casual piele, balerini si abia apoi incaltamintea de iarna. Perechile stau frumos asezate, sortate pe tipul de pantof, culoarea, calitatea si uz.

Ca majoritatea mamiferelor, asociem inaltimea cu puterea. Asase face ca o pereche de pantofi cu toc te ajuta sa fii mai increzatoare in fortele proprii si sa actionezi in consecinta.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
Magazin de pantofi online, pantofi dama casual piele, pantofi piele cu toc, SeduceBYConstantin


Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Care sunt culorile in voga pentru sezonul primavara –vara 2018?

Ne-am saturat deja de hainele groase, de combinatiile de tot felul, mai mult sau mai putin inspirate, care au principalul rol de a ne proteja…

Cum decoram camera copilului de varsta mica?

Amenajarea camerei copilului este pentru fiecare parinte o misiune importanta. Daca in ceea ce priveste dormitorul copiilor cu varste scolare, pentru amenajare parintii vor tine…

3 beneficii mai putin cunoscute ale aparatului de aer conditionat

Este imposibil ca vreunul dintre noi sa nu fi simtit pe propria piele, in lunile toride de vara, disconfortul creat in propria locuinta de temperaturile…

Costume de carnaval jucause pentru petrecerile tematice din familie

Desi au trecut sarbatorile de iarna si Halloween-ul, asta nu inseamna ca nu ne mai putem costuma si organiza petreceri si carnavale in familie, impreuna…

Cum sa-ti sporesti nivelul confortului la tine acasa?

Cand este vorba despre locuinta noastra, unul dintre cele mai importante aspecte de care ne preocupam in mod deosebit este cel referitor la asigurarea confortului,…
Vezi profilul Digital x