Pantofii de dama, comoditate, eleganta sau placerea de a avea cat mai multe perechi?

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex appeal-ul in valoare. Dincolo de comoditate, stil si eleganta, femeile au o adevarata pasiune pentru a-si cumpara pantofi piele cu toc pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pantof potrivit ocaziei.

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex appeal-ul in valoare. Dincolo de comoditate, stil si eleganta, femeile au o adevarata pasiune pentru a-si cumpara pantofi piele cu toc pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pantof potrivit ocaziei.

Insa pasiunea femeilor pentru pantofi nu este de ieri, de astazi, ci din cele mai vechi timpuri, cand damele de odinioara purtau anumiti pantofi ca marca a statutului lor social, nu doar pentru ca voiau sa fie in prim plan.

Statistica este clara – daca in vremuri de recesiune vanzarile la o larga varietate de produse scad, incaltamintea si, in special, pantofii cu toc raman la inaltime. In cele ce urmeaza incercam sa gasim motivatii pentru care femeile adora pantofii, mai degraba decat imbracamintea sau bijuteriile.

De ce o femeie se simte grozav cand isi cumpara pantofi?

Ei bine, “terapia prin shopping”, asa cum o numesc psihologii, declanseaza in corpul femeilor cea mai mare doza de dopamina, care este un neurotransmitator ce iti da senzatia de beautitudine, exact ca un drog. Si cum dopamina secretata este in proportii mai mari decat sexul, nici nu este de mirare ca femeile devin rapid dependente de cumparaturi, mai ales de cele legate de pantofi.

Dincolo de dopamina secretata, specialistii atrag atentia ca in creierul femeii se activeaza o regiune neurologica numita “zona colectionarului” – de aici provine si ideea ca femeia isi priveste pantofii ca opere pretioase de arta si simte nevoia sa aiba cat mai multe.

Daca intri in garderoba unei femei, vei vedea ca la loc de cinste stau pantofii cu toc, urmati de pantofi dama casual piele, balerini si abia apoi incaltamintea de iarna. Perechile stau frumos asezate, sortate pe tipul de pantof, culoarea, calitatea si uz.

Ca majoritatea mamiferelor, asociem inaltimea cu puterea. Asase face ca o pereche de pantofi cu toc te ajuta sa fii mai increzatoare in fortele proprii si sa actionezi in consecinta.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
Magazin de pantofi online, pantofi dama casual piele, pantofi piele cu toc, SeduceBYConstantin


Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Ghidul soferilor care au nevoie de tractari auto

De foarte multe ori momentul in care ai nevoie de servicii de tractari auto apar in momentul in care tu ca sofer este complet nepregatit.…

Camasi de dama care nu se demodeaza niciodata

Pentru ca moda se schimba in fiecare sezon sunt si elemente care se reinventeaza si elemente care ajung sa fie eliminate complet, motiv pentru care…

Cum alegem bustiera de sport ideală?

Pentru că de obicei diversele bustiere sunt ascunse sub haine,cele mai multe femei care practică activități sportive în aer liber, de obicei cred în mod…

Cum deosebim ceasurile barbatesti de cele de dama?

Pus in fata unui raft plin cu ceasuri astazi este tot mai greu sa deosebesti intre cele pentru femei si cele pentru barbati. Creatorii lor…

Realimentarea cu freon a unei instalații de climatizare auto

Aparatul de climatizare al mașinii funcționează în condiții dificile, de vibrații constante și de frecvente schimbări de temperatură, motive suficiente pentru care sistemul de etanșare…
Vezi profilul Digital x