Panouri 3D si baghete - elementele decorative pentru o casă perfectă

Dacă spațiile impecabile, cât se poate de moderne, ca niște cutii albe perfecte pe care se profilează piese iconice de design fac scenariul casei perfecte din visurile tale, atunci iată și transpunerea ei în realitate. Fabrica de profile, cel mai mare producător român de profile decorative din poliuretan și polistiren, te poate ajuta sa ajungi tocmai la aceste formule inedite de diversificare a spațiului.

Astfel, alături de echipa de specialisti de la Fabrica de profile, veți descoperi forța veritabila a unor elementele pentru decor extrem de populare si de versatile – panouri decorative de interior, dar și exterior – detaliile care îți scot casa din anonimat și o transforma într-un cămin.

Aceste produse sunt folosite în finisare și permit crearea unor decorațiuni moderne în diverse forme și culori, putand fi vopsite în orice nuanță doriți.Prin intermediul lor, casa va capătă necesarul de strălucire, decorul devenind calitativ și atrăgător. Există două materiale populare prin care se prelucrează produsele: polistiren extrudat și polistiren expandat.

Profilele de fațade decorative sunt realizate din polistiren expandat (EPS) de înaltă densitate și sunt protejate cu un strat de suprafață polimeric pe bază de acril, care le protejează de îmbătrânire și le conferă un aspect natural de piatra. Datorită elasticității sale nu-și schimbă proprietățile în timp. Montarea se face ușor și fără probleme pe toate tipurile de materiale de fațade, și nu necesită o pregătire specifică și complexă a suportului.

Pentru că gamele disponibile sunt variate, cu siguranță vei putea dispune de modele care să satisfacă gusturile tuturor membrilor familiei. Desigur, poți opta pentru decoruri simple, dar și complexe, cu model sau neutre. Elementele de amenajare precum panourile de exterior sau interior, sunt realizate în conformitate cu cerințele tale, după dimensiuni exacte.

De exemplu, un alt articol ușor neglijat, dar care este de folos oricărei locuințe este reprezentat de cornise. Sunt produsele ideale pentru îmbinările dintre tavan și perete. Sunt cele mai populare profile decorative, folosite pentru a acoperi spațiul dintre perete și tavan. Spațiu ce poate avea eventuale imperfecțiuni de imbinare dintre cei doi pereți.

Oferă aspect plăcut interiorului și acoperă micile imperfecțiuni ce apar pe parcursul construirii camerei. Sunt recomandate pentru decor atât în casele de locuit, cât și în diferite instituții, precum muzee sau săli de concert, spectacole. Sunt elegante și au un aspect vizual plăcut, realizate din materiale calitative și rezistente la anumiți factori, precum igrasia sau umezeala.

Mai sunt cunoscute și sub numele de baghete decorative sau plinte pentru tavan. Folosirea lor garantează eleganta simpla cu o gama largă de aplicații, de la ornamente vesele sau pretențioase pana la modele de lux. Creeaza senzatia de înălțime suplimentară, mărind spațiul de percepție al încăperii, putand fi vopsite în orice culoare.

Soluțiile de tip panouri și baghete sunt numeroase și complexe, atât pentru amatori, cât și pentru profesioniștii din domeniu. Decorul obținut va fi unul atractiv, și vei fi încântat de raportul preț-calitate, deoarece costurile produselor sunt menite pentru a fi accesibile oricărui client în parte.Cuvinte cheie:
panouri decorative de interior


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

De ce sa alegeti copertine retractabile de calitate

Copertinele retractabile sunt o solutie de avut in vedere pentru oricine, acestea oferind o serie de avantaje cat se poate de importante. Ele sunt usor…

Cum sa te asiguri ca platesti pretul corect pentru prestatia unui electrician?

Cu timpul instalatia electrica se poate defecta iar problemele aparute te pune in imposibilitatea de a o folosi la maxima eficienta. Un electrician Bucuresti care…

Cat de utile sunt modelele de scari interioare lemn?

In mediul online si nu numai, gasiti o multitudine de scari interioare lemn care reprezinta focusul designului unei case. Pe langa aspectul extrem de placut,…

Plusurile pe care le ofera publicitatea stradala cu ajutorul unui banner publicitar

Daca esti antreprenor si cauti sa te promovezi cat mai eficient pentru a urca spre succes afacerea ta, cu siguranta ca tot mai mult ai…

Sfaturi pentru a merge la sala in pandemie in siguranta

Pandemia ne-a schimbat viețile deși am crezut că nu ne va afecta atât de mult. Am crezut că noi vom fi cumva într-o bulă unde…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL