Pachete funerare pentru toate categoriile de cetateni

Funerare Ieftine pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare diferite pentru orice buget si pentru orice nevoi.

In vederea ducerii pe ultimul drum intr-un mod cat mai adecvat cu putinta, procesul de pregatire, priveghiul, cat si inmormantarea trebuie sa decurga perfect dupa un tipar prestabili. Astfel, in momente atat de grele pentru noi toti, psihicul va reactiona in consecinta. Nu exista o regula care sa spuna ca este obligatoriu sa ne jelim decedatii insa, se stie, o legatura de apropiere urmata de un deces produce intotdeauna o frantura adanca in sufletele noastre. Jelirea ne ajuta sa ne descarcam si sa eliminam emotiile negative care se instaleaza in subconstientul nostru in mod involuntar. Insa e un fenomen perfect normal.

Fie ca nu avem prea multe cunostinte in materie de servicii funerare, fie ca aceste sentimente dureroase ne coplesesc profund, o companie de servicii funerare complete ne poate ajuta sa pregatim decedatul asa cum se cuvine pentru trecerea in eternitate.

 

Astfel, in zilele noastre gasim pompe funebre care se pot ocupa de absolut fiecare detaliu in parte, de la pregatirea decedatului, pana la oferirea celor necesare de cuviinta, servicii funerare si de inmormantare, toate grupate in pachete pentru diferite categorii de persoane si preferintele personale ale rudelor care solicita serviciile unei astfel de companii.

Funerare Ieftine va pune la dispozitie 6 pachete funerare diferite dupa cum urmeaza:

 

  • Pachetul standard oferit in baza talonului de pensie

Acest pachet se adreseaza tuturor persoanelor care au trecut in nefiinta dupa varsta legala a pensionarii. Toti decedatii in varsta care au contribuit la fondul de pensii vor beneficia de un ajutor standardizat de deces care acopera integral valoarea acestui pachet.

Pachetul standard oferit in baza talonului de pensie contine un sicriu din fag, brad si/sau plop, cu elemente de satin si cu finisaj lacuit. In acest pachet intra si o serie de servicii funerare precum constatarea decesului si pregatirea decedatului, imbalsamarea acestuia daca este posibil acest lucru, igienizarea si conservarea acestuia pana la priveghi, transportul de la locul decesului pana la centrul de pompe funebre si la capela/cimitir,etc In cadrul acestui pachet intra si cele necesare pentru slujba de inmormantare.

 

  • Pachetul standard

Pachetul standard detine in speta aceleasi servicii si articole. Insa, in cadrul acestui pachet difera dimensiunea sicriului care atinge doi metri, fiind un pachet social adecvat fiecarei categorii de persoane in parte, indiferent de varsta. Si in cadrul acestui pachet se accepta ajutorul de inmormantare iar diferenta asociata acestui pachet revine familiei decedatului.

 

  • Pachetul mediu

Pachetul mediu aduce in plus pe langa serviciile si accesoriile oferite in cadrul pachetului standard si cele doua lumanari necesare preotului si dascalului, posibilitatea de a selecta nuanta dorita a sicriului din fag si/sau brad. Se asigura de asemenea manipularea decedatului si pregatirea adecvata a acestuia, cat si asigurarea pentru slujba de inmormantare a unui numar dublu de batiste banuti si lumanari fata de pachetul standard.

 

  • Pachetul premium

In cadrul acestui pachet se ofera un sicriu cu doua capace din tei si/sau stejar iar coroana aferenta este realizata exclusiv din flori naturale.

 

  • Pachetul de spital

Se ofera un sicriu echipat conform pachetului standard, cat si o coroana din garoafe naturale, alaturi de celelalte servicii complete de baza mmentionate in cadrul pachetului standard.

 

  • Pachetul de incinerare

Cuprinde un sicriu standard alaturi de o serie de baza de servicii precum emiterea documentelor necesare, transportul decedatului si inhumarea acestuia, cat si pachete alimentare si doliu.

https://www.funerare-ieftine.ro/

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
sevicii funerare bucuresti, pachete funerare


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

De ce sa transporti decedatul, mai ales in aceasta perioada, in sicriu de zinc?

Sicriele de zinc sunt inchise ermetic pentru a impiedica patrunderea aerului in interior si pentru a incetini procesul de descompunere a corpului. Proprietatile metalului zincat…

Waterboyz ofera consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabille

Start-up Nation si Waterboyz se inscriu impreuna in vederea asigurarii tuturor demersurilor care-ti pot garanta o afacerela cheie de top, profitabila si longeviva.

De unde sa cumparati incaltaminte pentru copii?

Atunci cand alegeti pantoful potrivit, care sa raspunda nevoilor piciorului copilului dvs., va trebui sa luati in considerare confortul, durabilitatea si rezistenta pantofului. Magazinul bambinii.ro…

Cele mai frumoase baloane personalizate

De la o petrecere moderna nu trebuie sa lipseasc baloanele personalizate. Aceste sunt obiecte iubite de toata lumea, copii si adulti si fara de care…

O afacere de vara profitabila

Cei care intentioneaza sa-si infiinteze propriile afaceri, ar trebui sa poata identifica un sector in care sa-si canalizeze energiile si sa poata avea profit rapid…
Vezi profilul Pro Digital Media