Optimizeaza-ti corespunzator cheltuielile companiei cu ajutorul aplicatiei Multifleet

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 58

Indiferent de extinderea unei companii, cert este faptul ca fiecare dintre acestea sunt nevoite sa suporte numeroase cheltuieli provenite din diverse directii.

 

Indiferent de extinderea unei companii, cert este faptul ca fiecare dintre acestea sunt nevoite sa suporte numeroase cheltuieli provenite din diverse directii. Unele dintre acestea pot fi foarte usor optimizate, mai ales daca vorbim despre cheltuielile generate de diverse comportamente pe care uneori le adopta angajatii nostri. Companiile de transport sunt in general cele mai afectate medii de lucru datorita faptului ca cel mai adesea soferii, prin comportamentul lor care adesea poate fi descris ca si neprofesional pot genera numeroase costuri prin nerespectarea regulilor de circulatie sau prin alte situatii asemanatoare.

In acest sens, unica solutie pe care acestea o au astazi la indemana este utilizarea unei aplicatii de monitorizare a vehiculelor pe care astazi o regasim la www.multifleet.ro. Aceasta aplicatie simpla s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un aliat de nadejde pentru numeroase companii de prestigiu care au reusit astfel sa reduca substantial numarul costurilor inutile provenite in urma soferilor indisciplinati.

De ce sa alegi Multifleet?

Pentru ca este una dintre cele mai revolutionare aplicatii care ne da posibilitatea de a monitoriza in detaliu fiecare autovehicul si comportament al soferului in timpul programului de lucru. Una dintre cele mai comune comportamente care genereaza cheltuieli unei conpanii se datoreaza neadaptarii vitezei de circulatie, lucru care in general are ca si rezultat amendarea soferului de catre organele competente. Prin utilizarea acestei aplicatii insa, vom obtine numeroase alerte in momentul in care pe un anumit tronson soferul nu adapteaza viteza.

Totodata, aplicatia dispune de numeroase alerte si pentru diverse alte situatii precum stationarea pentru vreme indelungata cu motorul pornit sau momentele in care acestia se abat de la ruta prestabilita fara a avea un motiv anume. In toate aceste situatii, aplicatia Multifleet ne va ajuta sa luam masuri imediat ce aceste nereguli au loc. Acest lucru nu doar ca ne va da posibilitatea de a reduce costurile aferente acestor comportamente, insa totodata avem sansa de a rectifica complet aceste abateri avand in vedere ca fiecare alerta in parte pe care o ofera Multifleet este in timp real.

O astfel de aplicatie este elementul care ne ajuta sa ne optimizam mult mai bine costurile avand in vedere ca soferii vor incerca sa se comporte exemplar in momentele in care se stiu monitorizati, astfel ca nu vor mai adopta un stil de condus ofensiv.

Www.multifleet.ro este o aplicatie de monitorizare a flotei care ne va ajuta sa reducem considerabil cheltuielile aferente comportamentelor inadecvate ale angajatilor proprii.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: multifleet.ro@gmail.com
Telefon: +40317102085


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
monitorizare flota, monitorizare vehicule, monitorizare autovehicule, urmarire gps, monitorizare gps, monitorizare flota auto, monitorizare flota gps, monitorizare flota auto prin gps, localizare gps, localizare gps online, management flota


Comunicat publicat de: SC AUTO3P (EUROPE) ROMANIA SRL (click penttu a vizualiza profilul)