Odat.ro lanseaza catalogul scolilor de soferi si o sectiune cu topuri utile

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 87

De la lansare si pana in momentul prezent Odat.ro a reusit sa se impuna in mediul online pe segmentul site-urilor dedicate pregatirii viitorilor soferi si informarii pasionatilor de masini printr-o constanta dezvoltare, reactualizare si reimprospatare a continutului, informatiilor si sectiunilor puse la dispozitia utilizatorilor. Aceasta tendinta de constanta evolutie este inspirata de domeniul auto care la randul sau este in continua miscare cu modificari ale codului rutier, tot mai multe scoli de soferi aparute an de an si examene pentru obtinerea permisului tot mai dificile.

Catalogul scolilor de soferi – pentru alegeri informate

Odat.ro intelege si subliniaza importanta alegerii unei scoli de soferi cu adevarat profesionale in care seriozitatea nu suporta nici un fel de compromis. In sectiunea dedicata scolilor de soferi sunt urmarite punct cu punct avantajele alegerii unei scoli de soferi si a unui instructor ce dau cu adevarat dovada de competenta in conditiile in care statisticile arata ca la nivel national rata de promovare la examenul pentru obtinerea permisului este tot mai scazuta.

Catalogul scolilor de soferi pus la dispozitie de www.odat.ro este gandit pentru a ajuta viitorii soferi si doritorii de permis de toate categoriile sa faca alegeri informate, comparative, in functie de ofertele si prezentarea fiecarei scoli de soferi in parte in judetul in care se afla. Astfel, utilizatorii pot alege din lista prezentata in ordine alfabetica cu fiecare dintre judetele tarii pentru a descoperi care sunt scolile de soferi disponibile in zona in care se afla. Spre deosebire de alte initiative de acest gen disponibile in mediul online, in catalogul de pe odat.ro fiecare scoala de soferi este prezentata impreuna cu o descriere ce puncteaza informatia relevanta legata de serviciile oferite si cu date complete de contact.

Top – o noua sectiune Odat.ro

In paralel cu lansarea catalogului scolilor de soferi, odat.ro introduce si o noua sectiune informativa gandita pentru pauzele de relaxare dintre sesiunile de rezolvare a chestionarelor online.

Aceasta sectiune prezinta continut sub formatul unor topuri auto utile, interesante si relevante pe subiectul caruia ii este dedicat site-ul. Formatul de top a fost ales pentru faptul ca informatia este astfel mai usor de urmarit, iar continutul poate fi scanat rapid de cititorii care acceseaza de multe ori site-ul in perioadele scurte de pauza.

Topurile din aceasta sectiune sunt alese pentru a urmari doar subiecte de interes cu informatie bine documentata si relevanta atat pentru viitorii soferi cat si pentru soferii incepatori si chiar pentru soferii cu vasta experienta.

Odat.ro, un site in permanenta crestere

Domeniul auto, in mod special asa cum este vazut el de doritorii de carnet si viitorii soferi este unul in continua schimbare cu numeroase modificari ale codului rutier si nenumarate capcane in ceea ce priveste perioada de pregatire. In conditiile in care la nivel national rata de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului de conducere pare sa fie in cadere libera, odat.ro isi propune sa incline din nou balanta in favoarea viitorilor soferi de pe strazile din Romania oferind informatie de actualitate, sectiuni utile si metode de studiu eficiente.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
scoli de soferi


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 136
Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 186
DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica   #Brasov Vizualizari: 264
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar   #Brasov Vizualizari: 280
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro
Vezi profilul Pro Intersoft 2010