Odat.ro a publicat ratele de promovabilitate ale scolilor de soferi din 2015

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 83

www.Odat.ro continua traditia lansata in anul 2015 publicand statisticile referitoare la situatia scolilor de soferi la nivel judetean si national.

Statisticile sunt preluate din surse oficiale si prelucrate de administratorii Odat.ro pentru a putea fi urmarite cu usurinta.

Rata de promovabilitate la examenul pentru permis urmeaza un usor trend ascendent la nivel national. Cu toate acestea, procentul de promovabilitate mediu ramane undeva in jurul a 30 de procente, o rata care in mod normal nu ar trebui sa fie admisibila.

Statisticile publicate de Odat.ro trag semnalul de alarma

In conditiile in care in mod normal scolile de soferi cu un procent de promovabilitate sub 40% ar trebui sa isi piarda licenta. Realizarea statisticilor cu privire la aceste date precum rata de promovabilitate are dublu scop: informarea doritorilor de permis astfel incat sa poata alege scolile ce ofera servicii cu adevarat competitive si responsabilizarea prestatorilor de servicii si instructorilor auto in ceea ce priveste pregatirea viitorilor soferi. Administratorul site-ului www.ODAT.ro declara:

„Serile de statistici publicate anual dezvaluie un trend descendent ingrijorator in unele zone ale tarii. Capitala, spre exemplu are un procent de promovabilitate de doar 33.48% […] Iasiul este judetul care ilustreaza extremele la care ajunge aceasta problema, procentul de promovabilitate in aceasta zona este posibil sa scada sub 20% in urmatorii cativa ani daca nu se intervine.”

Odat.ro, singurul site romanesc care realizeaza aceste statistici

Realizarea acestor statistici face parte din campania de responsabilizare a soferilor din Romania. Odat.ro este singurul site dedicat soferilor care publica anual astfel de statistici cu scopul informarii doritorilor de permis in legatura cu nivelul de performanta al scolilor de soferi.

Statisticile scolilor de soferi urmaresc o serie de data relevante pentru situatia la nivel de judet si la nivel de tara:

  • Rate de promovabilitate pe judet si cele mai bune scoli de soferi in functie de judet;
  • Numar total de doritori de permis si procent de promovabilitate pe tara;
  • Competitia la nivel de instructor si cei mai buni instructori din judet.

Toate cifrele si datele prelucrate de Odat.ro sunt preluate strict din surse oficiale, confirmate.

Despre Odat.ro

Odat.ro este un site dedicat soferilor si doritorilor de permis care urmareste sa devina sursa numarul 1 de informatie pe domeniul auto din mediul online romanesc. Odat.ro se implica activ in campaniile de responsabilizare a soferilor lansand campania „Responsabil la volan” pe retelele sociale si o serie de manuale in format electronic pentru formarea si pregatirea viitorilor soferi.

Cele 3 manuale disponibile pe Odat.ro sunt: Codul Rutier Mura in Gura, Secretele Obtinerii Permisului de Conducere si Ghidul Motociclistului.

In cadrul campaniilor de informare au fost publicate si o serie de materiale grafice de tip informatic pe subiectul statisticilor cu accidente rutiere la nivel national.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
scoli de soferi


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 139
Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 192
DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica   #Brasov Vizualizari: 271
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar   #Brasov Vizualizari: 291
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro
Vezi profilul Pro Intersoft 2010