Obtine un dormitor minimalist cu o lenjerie de pat damasc neagra

Daca esti adepta unui stil modern si vrei ceva autentic pentru dormitorul tau, recomandarea noastra este aceasta lenjerie de pat damasc neagra. Damascul este un tip de bumbac, respectiv bumbacul egiptean, crescut si dezvoltat pe solurile de pe Valea Nilului. Acesta este considerat fiind o bijuterie datorita raritatii si calitatii pe care o ofera.

Cumpara o lenjerie de pat damasc neagra confectionata din bumbac egiptean

Achizitionand o lenjerie de pat damasc neagra vei remarca diferenta dintre vechea lenjerie si aceasta. Inca de la primul contact cu pielea, vei simti diferenta dintre bumbacul normal si bumbacul egiptean. Un prim aspect si poate cel mai important consta in faptul ca datorita fibrelor care sunt mai lungi si care au o densitate mai mare, rezultatul va fi o rezistenta foarte buna in timp. Acest aspect este foarte important, mai ales datorita firelor care sunt strans rasucite pentru a face fata purtarii si curatarii frecvente.
lenjerie de pat damasc neagra
De cum vei vedea aceasta lenjerie de pat damasc , te vei indragosti de aspectul modern pe care il ofera. Datorita materialul, lenjeria este mult mai moale si cu cat este mai des spalata, aceasta nu isi va pierde din proprietati, ci isi va dovedi rezistenta in timp.

Cum mentionam anterior, datorita tipului de tesatura pe care il are o lenjerie de pat damasc , culoarea rezista mult mai bine si nu exista riscul de a se duce in timp. Cu toate ca bumbacul egiptean este mai scump decat bumbacul normal, raportul calitate-pret este unul foarte bun si justificat.

De unde poti achizitiona o astfel de lenjerie?

Daca iti doresti si tu o lenjerie de pat damasc neagra, dar nu stii de unde sa cumperi, vrem sa te anunta ca pe site-ul www.patone.ro nu doar ca exista stoc nelimitat, dar vei gasi si reduceri aplicate la un astfe de model.

Persoanele interesata de achizitionarea unui astfel de model pot face o comanda online direct de pe site. Daca esti pe graba si nu ai timp sa comanzi, poti suna la numarul de telefon 0726513956, iar echipa Patone se va ocupa de comanda in locul tau!

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

lenjerie de pat damasc neagra

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Spoturi LED – trenduri in iluminat 2021 si ce corpuri folosim

Iluminatul cu LED este una dintre cele mai moderne si practice metode de iluminare a incaperilor la momentul actual.

Lasa frumusetea acestor lenjerii Pucioasa sa te incante de fiecare data

Toti clientii stiu ca seturile de lenjerii Pucioasa sunt fabricate din materiale calitative si de aceea au si o durata de viata extrem de mare.…

Tabla zincata cutata este la mare cautare! Vezi si tu ofertele actuale!

Printre materialele zincate se numara se enumera si tabla zincata cutata. S-ar putea sa va intrebati ce inseamna procesul de zincare. Raspunsul este simplu. Ca…

Ai lenjerii bumbac 100% din produse de cea mai inalta calitate!

Aceste lenjerii bumbac 100% sunt recunoscute, in primul rand, pentru calitatea tesaturii si texturii oferite.

Vezi cele mai tari modele ale acestor cuverturi de pat ieftine

Cel mai ideal este ca pe patul tau sa pui niste cuverturi de pat ieftine de la PATONE si astfel iti vei usura total munca.
Vezi profilul Suits Advertising