O zi din viata unui model Best Studios

Societatea, evolutia lucrurilor, dar si a domeniilor de munca reprezinta aspecte care ne conduc in alegerile noastre.

Cu ceva timp in urma, videochatul nu era un domeniu despre care isi doreau foarte multi sa cunoasca mai multe detalii, insa evolutia acestuia a fost una constanta, generand numeroase avantaje si oportunitati pentru cei care lucreaza in domeniu.

Marisa este unul dintre modelele de videochat din cadrul studioului Best Studios, care a ales sa ne impartaseasca experienta sa de zi cu zi din cadrul echipei. Best Studios este unul dintre cele mai renumite studiouri cand vine vorba de videochat, avand o experienta destul de mare in domeniu.

Ce te-a determinat sa alegi acest domeniu de munca?

Marisa: Sincer, nu aveam idee despre ce inseamna videochatul, dar in momentul in care am observat ca prietena mea isi petrece din ce in ce mai multe vacante in strainatate, are lucruri la care eu nici nu pot aspira si, in plus, a ajuns sa aiba stabilitate financiara, eu apeland de cele mai multe ori la ea, am zis ca trebuie sa incerc.

Cum decurge o zi la studio?

Marisa: Cand am ajuns prima oara la Best Studios Bucuresti, recunosc ca m-a atras foarte mult modul in care arata incaperea, luxul, design-ul din fiecare camera. Interviul a decurs foarte bine, am purtat o discutie cu colega mea, in care mai mult am povestit despre ce imi doresc eu, ea asigurandu-ma ca vor face tot ce le sta in putinta sa ma ajute, lucru care s-a si intamplat. Initial, am lucrat part-time, dar dupa am zis ca full este mai bine din punct de vedere al banilor. Eu incep pe la ora 10:00 activitatea, intotdeauna vin mai devereme pentru ca imi place sa beau cafeaua cu fetele, iar mai apoi ma duc in salon sa ma aranjez pentru sesiuni. Ma conectez si astept ca un membru sa intre in privat. Indiferent de parerile celor din jur, videochatul se face in mare parte bazat pe aptitudinile tale, cum iti desfasori tu activitatea si ce accepti sa faci este alegerea ta.

Ce te-ar determina sa renunti?

Marisa: Avand in vedere ca lucrez de ceva timp, am aproape doi ani de cand sunt model la Best Studios, nu cred ca in momentul de fata as renunta. Este mai bine decat ma asteptam.

Care este suma cea mai mare incasata si ce probleme ai intampinat in aceasta perioada petrecuta la studio?

Marisa: Pai sa incepem cu problemele. Clar au existat, nu din partea studioului, ci din partea membrilor, unii devin mai insistenti, de asta trebuie sa comunici constant cu echipa care m-a sfatuit cum sa procedez, iar in cel mai rau caz, se elimina membrul de pe platforma. Ideea este ca nu am avut parte de incidente majore. Castgurile mele sunt destul de variate, mai ales ca eu lucrez pe baza de comision, iar cea mai mare suma cred ca a fost de 4000$ in doua saptamani, iti poti alege cum sa incasezi banii, nu este necesar sa fie numai lunar.

Cat timp iti petreci in studio? Ai recomanda fetelor sa lucreze in videochat?

Marisa: Pai cam 8 ore, depinde de zile. Desi nu pare, videochatul nu este pentru toata lumea, trebuie sa iti doresti sa lucrezi in industria asta, daca o faci doar pentru bani, nu o sa ajungi la castigurile pe care credeai ca o sa le ai. Fetele care sunt mai extrovertite si pasionate de tot ce este nou si indraznete sunt cele mai potrivite pentru acest domeniu.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
model de videochat, videochat legal, studio Bucuresti


Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Sfaturi pentru a va ajuta sa va indepliniti dorintele

Desi mai sunt cateva saptamani din acest an, decembrie se simte intotdeauna ca inceputul unei noi etape, plina de speranta si anticipare. Si cu un…

Ilfovenii se pot bucura acum de serviciile companiei Mouse Instal

Compania Mouse Instal isi extinde activitatea si in judetul Ilfov. Din dorinta de a satisface nevoile tuturor clientilor, compania beneficiaza de o echipa de instalatori…

GojiBioBrasov – de la pepinieră la plantație de goji în România

București, 27.11.2018. GojiBioBrasov este una dintre puținele plantații de goji din România care oferă o gamă largă de plante goji bio, dar și de consultanță…

Posturi vacante la Enjoy Studios pentru tinerele din Bacău și Piatra Neamț

Primul job trezește o suită de așteptări indiferent de domeniu sau pregătire profesională. Lucrurile sunt cu atât mai pregnante astăzi, când tinerele absolvente mizează pe…

Money.ro vorbeste despre noile licitatii in care se angajeaza firma de constructii Euromateria

Prestigioasa publicatie Money.ro relateaza cititorilor noile tendinte Euromateria in materie de licitatii in domeniul versatil al constructiilor.
Vezi profilul Webdesk