Noul ursuleț mov croşetat Lavandiere este gata de joacă!

Nu cred că a existat vreodată copil care să nu iubească ursuleții. Primul ursuleț de pluş are o istorie mai veche de un secol şi a fost inspirat de cel de-al 26-lea preşedinte american Theodore Roosevelt, motiv pentru care în limba engleză i se mai spune şi teddy bear. La început, ursuleții de pluş erau confecționați dintr-un material pufos, care imita blana şi umpluți cu ceva moale precum vata.

Recent, tehnicii tradiționale de confecționare a ursuleților de pluş i s-a alăturat croşetatul, preferat de mulți pentru aspectul personalizat pe care îl dă jucăriilor. Deşi croşetatul nu este o artă tradițională din Asia, primii care au început să tricoteze jucării au fost japonezii care le-au numit amigurumi. În Japonia se tricotau jucării de câteva decenii, dar tehnica a devenit populară la nivel global abia în jurul anului 2003, iar în 2006 jucăriile tricotate erau unele din cele mai apreciate produse vândute în magazinul online Etsy.

Unde pot găsi jucării croşetate în România?

În România jucării croşetate, lucrate manual şi impecabil finisate există la magazinul Lavandiere. Acesta este un magazin online cu produse pe bază de lavandă şi articole personalizate. Printre săculeți de lavandă, lumânări parfumate, ceai aromat şi ceainice colorate, de pe rafturile virtuale ale magazinului poți admira ursuleți, maimuțele, iepuraşi şi păpuşi lucrate cu o deosebită atenție pentru detalii.

În cazul jucăriilor croşetate, deoarece aspectul lor depinde mult de talentul şi răbdarea cu care acestea sunt confecționate, există mereu riscul ca produsul solicitat să nu întâlnească aşteptările cumpărătorului. Dar cu Lavandiere poți fi sigur că ceea ce primeşti arată exact ca în fotografiile de pe site, iar satisfacția este garantată.

 

Când nu cunoşti exact preferințele destinatarului, mergi la sigur cu un ursuleț pufos mov. Movul este o culoare care armonizează calmul şi stabilitatea albastrului cu energia nestăvilită a roşului fiind o alegere perfectă pentru simpaticele jucării pentru copii. În plus, ursuleții sunt o variantă ideală de cadou, adorați fiind de oricine.

Ursulețul mov este cel mai nou produs al magazinului Lavadiere şi pentru acest motiv poți fi convins că faci o alegere de cadou originală. Pe lângă aspectul său atractiv pentru copii, şi nu numai, ursulețul Lavandiere are avantajul materialelor hipoalergenice. Fiind un produs creat cu gândul la cei mici, el este special confecționat din fibre şi umplutură care nu provoacă mâncărimi, strănut sau orice alt tip de reacție alergică. De asemenea, din motive de siguranță, ochii jucăriei sunt prinși cu un sistem special pentru a nu se desprinde în timpul jocului.

Ursuleții au fost şi vor rămâne mult timp şi de acum încolo una din cele mai populare jucării. Expresia lor prietenoasă, istoria inedită, capacitatea de adaptare cu ajutorul căreia au putut face față trecerii timpului, precum şi uşurința cu care ajung direct în inimile oamenilor, le-au asigurat un loc stabil pe piața jucăriilor.

Ursuleții nu se vor demoda niciodată şi oricât de multe jucării ar număra colecția unui copil, întotdeauna se găseşte loc şi pentru un ursuleț croşetat mov Lavandiere.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
jucarii crosetate, cadouri pentru bebelusi, cadouri crosetate, handmade craciun, handmade blackfriday, cadouri pentru botez, cadouri handmade


Comunicat publicat de: Lavandiere Handcraft SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Lavandiere Handcraft SRL

Cadouri bebelusi handmade, perne decorative, cadouri florale

Cadouri bebelusi handmade, perne decorative, cadouri florale

Cadouri Lavandiere pentru toate ocaziile pe care ți le oferă sezonul ce urmează

Iată că luna ianuarie e deja pe ducă, iar primăvara stă să apară după colț. E adevărat, iarna aceasta a fost total atipică, dar gândul…

BLACK FRIDAY Reduceri de până la 60% la magazinul Lavandiere

BLACK FRIDAY Reduceri de până la 60% la magazinul Lavandiere Reduceri pe bune!

Jucării croșetate manual, bucuria oricărui bebeluș

Am mai vorbit și cu alte ocazii despre magazinul online Lavandiere și produsele sale lucrate manual și confecționate din materiale de o calitate superioară. Dar…
Vezi profilul Lavandiere Handcraft SRL