Nouă sfaturi pentru ca ghetele din piele să dureze mai mult

Sezonul de ghete este oficial în plină forță și căutăm modalități prin care încălțămintea noastră preferată să ne țină printr-un sezon lung de ploaie, lapoviță și zăpadă.

Iată care sunt cele mai bune produse, sfaturi și trucuri necesare pentru a menține ghetele cu un aspect nou.

1) Protejează-ți ghetele de ploaie, zăpadă și scurgeri. Va trebui să investești într-un spray de protecție suprem. Acesta nu va trebui să fie doar un tratament „impermeabil”, ci va trebui să acționeze ca un agent de respingere împotriva oricăror lichide neprevăzute. Există unele spray-uri care funcționează bine atât pe ghete damă piele, cât și pe piele de căprioară și țesătură, permițând lichidului să se așeze deasupra materialului, astfel încât să poți șterge pata înainte de a intra în pantof. Ar trebui să îți pulverizezi ghetele aproximativ o dată pe săptămână, aplicând protectorul în același mod în care ai aplica fixativ.

2) Hidratează pielea. La fel cum trebuie să îți hidratezi pielea corpului pentru a combate vremea rece, la fel trebuie să hidratezi în mod regulat și o pereche ghete damă piele, pentru a le păstra strălucirea și a face pielea să dureze mai mult.

3) Curăță imediat petele de sare sau de zăpadă. Evită deteriorarea ghetelor care vine împreună cu prognoza meteo „de iarnă”, folosind un produs de îndepărtare a petelor de sare după ce ai ieșit în zăpadă sau pe străzile date cu sare. Aplică produsul de îndepărtare pe o pereche de ghete damă piele cât mai curând posibil după contact și lasă-l să se usuce peste noapte pentru a repara petele.

4) Pentru mai multă durabilitate, adaugă o talpă de cauciuc de protecție. Stiliștii sfătuiesc că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ghetele tale în timpul iernii este să adaugi o talpă subțire de cauciuc de protecție la o talpă deja existentă, pentru a prelungi durata de viață. Majoritatea atelierelor de reparații de încălțăminte oferă acest serviciu, cu un preț care variază.

5) Fii cu ochii pe tocuri. Înlocuiește tocurile deteriorate mai devreme decât mai târziu. Fii cu ochii pe starea tocurilor, deoarece cu cât aștepți mai mult să le repari, cu atât te vor costa mai mulți bani. În loc să aștepți până când tocurile sunt roase și tocite, monitorizează-le în mod regulat starea și înlocuiește-le atunci când încep să se uzeze pentru a obține o soluție mai puțin costisitoare.

6) Păstrează ghetele în formă. Susține forma ghetelor sau a cizmelor înalte prin depozitare cu un suport special care să le țină în forma în care ar trebui să se așeze pe picior, chiar și atunci când sunt depozitate.

7) Investește în must-have-uri pentru îngrijirea ghetelor din piele de căprioară. În timp ce o pereche de ghete dama piele pot rezista la o alergare prin ploaie sau zăpadă, ghetele din piele de căprioară nu o pot face. Produsele esențiale pentru a avea grijă de piele de căprioară sunt o pensulă de piele de căprioară și radieră de piele de căprioară. Radiera din piele de căprioară acționează la fel ca cea din creion, deoarece lasă mici prafuri atunci când este aplicată pe piele de căprioară. Peria ar trebui apoi utilizată pentru a îndepărta praful și reda forma pielii de căprioară.

8) Folosește creme din piele pentru a trata petele sau decolorarea. O soluție ușoară la o pată sau decolorare pe o pereche de ghete damă piele este aplicarea unei creme de piele cu o perie mică. Pentru decolorări extreme, jupuituri sau „răni” adânci, du ghetele într-un atelier de reparații pentru a le repara.

9) Șterge ghetele la sfârșitul fiecărei utilizări. La sfârșitul fiecărei zile, șterge perechea de ghete damă piele cu o cârpă de praf pentru a îndepărta orice praf sau murdărie acumulată.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
ghete, piele, ghete de dama, ghete din piele


Comunicat publicat de: Dante Int. (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Dante Int.

3 greșeli de evitat la cumpărarea unui frigider

Cumpărarea unui frigider este o alegere importantă. Dacă luați o decizie greșită, va trebui să trăiți cu ea ani de zile, poate chiar un deceniu…

Cum alegi cele mai bune piese moto

Alegerea de piese moto este o optiune pe care orice rider profesionist trebuie sa si-o asume. In selectarea pieselor moto trebuie sa tii cont de…

Cele 3 elemente esențiale ale unei cărți grozave

Care sunt elementele unei cărți grozave? În acest articol, vom explica cele 3 elemente critice ale unei cărți de citit cu adevărat bune.

iPhone 12 Pro Max, încă cel mai bun telefon de pe piață în 2021

iPhone 12 Pro Max nu este doar cel mai bun iPhone, ci și unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2020. Suntem la începutul anului…

5 motive pentru a alege o masă rotundă

Mesele rotunde de bucătărie devin din ce în ce mai populare, pe măsură ce mai mulți oameni investesc în proprietăți mai mici, în toată țara.
Vezi profilul Dante Int.