Noua ne pasa! Continental Hotels participa la Ora Pamantului 2017

Continental Hotels Romania ia parte, pentru al saptelea an an la rand, la evenimentul Earth Hour, care trage un semnal de alarma impotriva periocolelor pe care schimbarile de clima le genereaza.

Ora Pamantului este un manifest impotriva incalzirii globale, care va avea loc in acest an pe 25 martie 2017, intre orele 20:30-21:30, interval in care vom stinge luminile si aparatele electrice din hotelurile noastre.
Hotelurile participante la Ora Pamantului sunt: Grand Hotel Continental, Hello Hotesl, Continental Forum Arad, Continental Forum Oradea, Continental Forum Sibiu, Continental Tirgu Mures, Continental Suceava, Continental Drobeta Turnu Severin.
Clientii nostri vor fi incurajati sa fie parte la momentul de respiro al Pamantului, in fiecare camera vor exista lumanari care sa inlocuiasca iluminatul camerei.
Prin acest gest simplu, dorim sa atragem atentia asupra efectelor schimarilor de clima si a iresponsabilitatii cu care se distrug resursele naturale si mediul inconjurator.
Earth Hour este o initiativa care a facut ca in ultimii 10 ani sa se schimbe legi, dar si perceptii. De-a lungul mapamondului, milioane de oameni, corporatii si organizatii sustin cauza unui Pamant mai sanatos, amenintat din ce in ce mai tare de incalzirea globala.
Topirea ghetarilor, seceta sau inundatiile, disparitia unor anumite specii de animale sunt doar cateva dintre efectele devastatoare ale incalzirii globale. Suntem constienti ca Planeta are nevoie de o pauza, iar noi nu putem fi indiferenti acestui demers.
Nu este singura initiativa ecologica pe care o avem, Continental Hotels foloseste surse regenerabile si echipamente care presupun un consum redus de energie.
Noua ne pasa, nu numai pe 25 martie, ci in fiecare zi a activitatii noastre!
Continental Hotels are o traditie de peste 25 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput, obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.
In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, business si economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.
Orasele in care Continental Hotels este prezent: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1.860 de camere.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
ora pamantului 2017, ora pamantului, companii ora pamantului, firme ora pamantului, earth hour


Comunicat publicat de: Continental Hotels (click pentru a vizualiza profilul)