Noua gama de siropuri Drop- delicioase pana la ultima picatura

O noua gama de siropuri Drop este acum disponibila si pentru achizitia online.Siropurile Drop sunt pasteurizate si contin ingrediente 100% BIO: zahar, continut ridicat de suc de fruct si sirop de aronia provenite din culturi ecologice.

 

Siropurile Drop au concentratii de fruct variabile si le gasiti intr-o varietate de arome. Compania produce cu atentie siropuri delicioase inca din 2003. De 12 ani colaboreaza cu success cu majoritatea hypermarketurilor din Romania si investesc constant in utilaje de cea mai buna calitate, iar concentratele folosite sunt atent selectionate.

Printre calitatile produselor se regasesc:
• Extracte Naturale – produsele folosesc suc obtinut din concentrate naturale
• De 17 Ani Delicios- Produc cu drag inca din 2003 folosind utilaje de ultima generatie.
• Origini Controlate – Gamele de sirop BIO sunt produse cu ingrediente din culturi ecologice.
• Vitamine In Pahar- Pline de vitamine si delicioase pana la ultima picatura.

Incercati noile siropuri strop preparate la rece ! Acestea sunt pasteurizate, nu contin conservanti, coloranti sau arome artificiale si au o concentratie minima de fruct de 30%. Le gasiti intr-o varietate extinsa de arome inclusiv cele de fragute, pere si cirese negre. Indiferent de preferinte vor fi delicioase si racoritoare pana la ultima picatura!

Produsele Europlant International beneficiaza de cele mai importante certificari din domeniu. Pentru mai multe detalii despre produsele Drop, vizitati www.sirop.roComunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Vero Milano lansează o nouă colecție dedicată pasionatelor de modă

Inpirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție suprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute…

Top cele mai frumoase și utile cadouri eco friendly de Paște!

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre adoptarea unui stil de viață sănătos, despre cum să avem mai multa grijă de noi și…

B-Cure Laser - permite tratamentul durerii acasa si ne scapa de vizite la doctor

B-Cure Laser este un dispozitiv medical, precum cele pe care le găsești în cabinetele specializate, dar are un avantaj semnificativ pentru tine. Care? Faptul că-l…

De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba.

De Ziua Internațională a Romilor, scurtmetrajul “Bilet de iertare” va fi disponibil online

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, se va difuza gratuit scurtmetrajul “Bilet de iertare”, în regia Alinei Şerban.
Vezi profilul Ioana Marinescu