Noi servicii de promovare online la SeoWeb Seco

Atunci când spui prezenta în online primul cuvant care iti vine în minte este ” site” sau ”website”.
Scopul acestor doua cuvinte fiind de a reprezenta o adresa de internet prin intermediul careia cei interesati sa aibă posibilitatea sa iti găsească produsele sau serviciile.
Un site web nu este altceva decât un spatiu virtual on line, un fel de prezentare electronica interactiva compusa din mai multe pagini web, care prezinta o multime de avantaje, printre care întâlnim:

• accesibilitate 24 de ore 7 zile din saptamana fără a fi condiționat de locatie și timp
• Se pot publica informații ca poze, texte sau materiale multimedia fără a ne face griji pentru marimea suprafetei de publicitate.
• Ofera supor tuturor clientiilor prin acordarea de informații la cele mai frecvente intrebari legate de servicii sau produse furnizate
• Designul atrăgător va ajuta la promovarea produselor sau serviciilor furnizate
• Un website adauga credibilitate afacerii tale, poate construi si oferi o incredere sporita oricarui client care ajunge pe site
• Va aduce clienți noi, pastrandu-i pe cei vechi – website-ul poate fi un instrument de management al relatiilor de colaborare de succes
• Crește vanzarile – alături de un design atrăgător, website-ul ar putea deveni un generator de venituri, el fiind o parte integranta din strategia de marketing.

Tot mai multi au ajuns la etapa în care au constientizat ca orice afacere, are nevoie de o prezenta pe internet chiar si in situatia in care isi desfasoara activitatea in mare parte offline.
Un website ofera atat credibilitate precum si siguranta unei afaceri serioase.
Mai exact dacă nu esti online, „nu trăiești” deci afacerea ta nu va fi prea cunoscută.

Multe firme au inteles cât de importanta este o prezenta în mediul online si asta datorită dezvoltarii masive din ultimii ani a internetului care le-a deschis o portita tuturor celor ce dețin o afacere si doresc o promovare site care sa le aducă succes.

Ca tot am mentionat de succes, trebuie sa stim si ce înseamnă si cum putem ajunge la el.
În ziua de astăzi un website, dacă nu e realizat inteligent risca sa fie doar o piatra aruncata în marele ocean virtual al internetului care nu va produce valuri scufundandu-se în adâncuri.
Se estimeaza ca numarul site-urilor sunt intr-o continua creștere, depasind la nivel mondial 1 miliard, numarul fiind intradevar impresionant.
Cu toate acestea site-ul tau nu va concura direct cu toate aceste site-uri, insa trebuie sa înțelegem ca acest teritoriu devine din ce in ce mai competitiv.

O competitivitate bazata pe o strategie de marketing inteligenta si o promovare site eficienta vor aduce trafic pe site si implicit mai multe vanzari.
Din pacate insa din decizia de a promova un site se ajunge ca la finalizarea promovarii sa nu atingem rezultat așteptat, principala cauza fiind superficialitatea cu care de multe ori se trateaza acest tip de proiect.
Astăzi un website reprezinta mai mult decât o pagina virtuala banala pe care sunt afisate informații sub forma unor texte, date de contact sau câteva poze.
Ceea ce trebuie sa ofere un site utilizatorilor este o experiența dinamica si interactiva care sa atragă vizual sa fie usor de accesat, de navigat si de inteles.
Un web site modern trebuie sa se folosească de toate aceste tehnici pentru a oferi utilizatorilor o experiența care sa îi indemne la acțiune.

Atunci ne intrebam ,,Ce strategii de marketing sa abordam pentru a ne promova eficient site-ul odata creat?”
Odata cu crearea implicita a site-ului urmeaza etapa de promovare, iar indiferent cât de mare sau mică este afacerea pe care o deții, aceasta va avea nevoie de o prezenţă online care impune și o strategie de promovare.

Principalele metode eficiente de promovare site pe care majoritatea detinatorilor de site-uri le folosesc sunt: Marketingul prin continut si Promovare Seo.

Marketingul prin continut
Marketingul prin continut este caracterizat prin realizarea de materiale precum articole sau comunicate de presa, cu rolul de a informa, educa sau de a schimba o atitudine în randul celor care le citeșc precum si de a strange cât mai multe backlink-uri către site-ul implicit.
Content Marketing-ul este practic orice conținut pe care un individ sau o organizatie îl distribuie pentru a-și spune povestea firmei cu scopul definit de a promova produsele sau serviciile existente pe site.
Ceea ce presupune aceasta strategie de promovare site este legata de crearea unui continut care sa rezolve sau sa raspunda întrebărilor publicului țintă.
Atfel prin redactarea si distribuirea unui continut unic si valoros atragi și transformi potențialii clienți în cumpărători și cumpărătorii în clienți constanți.
Practic obiectivul principal sa fie acela de a determina un comportament profitabil al comsumatorilor pentru companie.

Promovare prin Seo
SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) este cruciala pentru o indexare corecta a site-ului de catre motoarele de căutare cum este Google.
Aceasta metoda de promovare are rolul de a oferi sansa unei pozitionari cât mai sus în motoarele de căutare, astfel încât site-ul sa obtina vizibilitate în randul utilizatorilor care sunt tot mai multi de la an la an si care se pot transforma în potentiali cumparatori.
SEO are în vedere optimizarea paginilor site-ului, periodic pentru a crește rankul acestuia si pentru a mari rata de conversie(vanzari).
Concenptul de SEO are în vedere tehnici de optimizare interna (on page ) precum si optimizare externa (off page) cu scopul de imbunatati reputația și popularitatea site-ului în mediul online.


Alte comunicate publicate de SEOWEB SECO SRL

Top alimente ce ne scurteaza viata

Alimentatia joaca un rol important in mentinerea sanatatii, a starii de bine precum si a imbunatatirii conditiei noastre fizice si intelectuale. Pentru aceasta este nevoie…

Top 4 greseli in alimentatia copiilor

La baza unui stil de viata sanatos intotdeauna va sta abordarea unei alimentatii bogate in nutrienti esentiali sanatatii. Alimentatia adultilor, de exemplu, are la baza…

Micile dotari dintr-o bucătărie de familie

Bucătăria reprezinta locul în jurul caruia graviteaza toata familia. Timpul pe care îl petrecem intr-un astfel de spatiu îl rezervam fie prepararii celor mai gustoase…

Importanta consumul de lichide

Apa reprezita o resursa vitala fara da care noi, oamenii, nu am putea exista, lucru pentru care alegem sa o consumam zilnic fiindu-ne recomandata o…

Cum crestem imunitatea copiilor în sezonul rece?

Copiii sunt cei mai predispusi sa se imbolnaveasca si sa contacteze diversi virusi care sa le afecteaza sanatatea. Lupta aceasta acerba împotriva virusilor nu se…
Vezi profilul SEOWEB SECO SRL