Master Metal debiteaza cu plasma si executa confectii metalice

Master Metal investeste in debitarea cu plasma! Companía colaboreaza inca de la infiintare cu proiectanti, constructori, antreprenori din domeniul confectiilor metalice, pentru a aduce un plus de valoarea domeniului, la costuri atractive.

Ce ne spune managementul companiei:

In doar o luna, Master Metal a dovedit ca este oportunitatea excelenta pentru cei care construiesc proiecte si povesti de succes”, declara Bogdan Popa, director executiv Master Metal. “Master Metal este un angajament intre calitate si tehnologie, care se bazeaza pe oferirea unei game largi de debitare cu plasma, suport tehnic, respect fata de calitate si client. Avem o linie noua cu ajutorul careia oferim eficienta din punct de vedere al bugetului.

Fiind o afacere de familie, a doua de altfel dupa Master Engineering, incercam sa oferim ceea ce ne dorim si noi: sustenabilitate, intelegerea fiecarui business sau proiect. Ne adresam tuturor tipurilor de clienti carora le place lucrul bine facut”, declara Ana-Maria Popa, director Master Metal.

Suntem pe Facebook sau pe situl companiei Mastermetal.ro

Ne pot contacta pe e-mail la adresa contact@mastermetal.ro;

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

debitare cu plasma, debitare tabla, structuri metalice, confectii metalice

Comunicat publicat de: MASTER METAL SRL (click pentru a vizualiza profilul)