Mariage Fest 2017

S-a terminat si ultima zi a celei de-a XXIV-a editii a Targului de nunti,”Mariage Fest”, desfasurat la Palatul Parlamentului, Bucuresti, pe o perioada de 3 zile, dedicat sezonului de nunti 2018.

Organizatorii s-au straduit ca de fiecare data, ca totul sa fie perfect.

Expozanti multi, lume si mai multa, profesionisti care incercau sa te convinga ca oferta lor este cea mai buna si, nu in ultimul rand, oameni care se iubesc si carora nu le este teama sa-si asume angajamente pe viata.  Atmosfera calda, de sarbatoare, eleganta si rafinata, cu parfum de iubire.

Poate mult prea rafinata, poate prea multa opulenta, poate s-au schimbat vremurile si noi nu neaparat, odata cu ele?

Exista un cliseu obligatoriu de urmat, daca vrem sa ne oficializam relatia? Exista o procedura ce trebuie respectata pas cu pas, astfel vom fi judecati, condamnati, blamati de catre colegi, prieteni, societate?

Trebuie obligatoriu sa facem petrecerea intr-un anume loc, doar ca sa multumim pe toata lumea, dar numai pe noi, cei in cauza, nu? Sa ramanem o viata intreaga cu gandul ca nunta noastra ar fi putut fi „asa” sau „asa”, dar nu s-a putut doar ca am ramas incorsetati in trend-ul timpurilor?

Sau alegem sa fim „altfel” si sa dam unicitate celui mai important prim eveniment din viata de cuplu?

Cu o astfel de idee, vine in intampinarea dorintelor indragostitilor, „Ciresul salbatic” (www.ciresulsalbatic.ro), care alege pentru petrecerea de nunta, o locatie epica, pentru cei care isi doresc intimitate, bun gust, apropierea de natura atunci cand sarbatoresc un moment atat de important din viata lor. Un loc atipic, cu o valenta atemporala, unde eleganta, se reflecta in decorul sic, atent pregatit, bogat in verdeata si lumina difuza.  Un decor de basm, in inima padurii, inconjurati de energia pura a naturii.

O echipa intreaga de profesionisti este gata sa rezolve si sa transforme in realitate chiar si cele mai exigente dorinte, pentru ca „doar momentul fiecaruia dintre noi, conteaza!”

 

 Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2911 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2911 AND validat = "da" ) ...' at line 14