Maraton Forte 100% natural la magazinul Sam Distribution

Acest produs 100% natural – Maraton Forte – se bazeaza pe o reteta stiintifica ce combina plante medicinale sud-americane si asiatice recunoscute pentru puterea lor de potentare a performantelor sexuale ale barbatilor.

Efectul imediat si eficacitatea deosebită a produsului Maraton Forte se datorează utilizarii formulei active a aminoacidului L-arginină si a unor superconcentrate din plante. L-arginina este o moleculă ce are un rol crucial în producerea erecţiei fiind donator de monoxid de azot.

Compozitie:
extract uscat de Muira Puama–40,00 mg
L-Arginină–140,00 mg
extract uscat de Ginseng Asiatic–40,00 mg
extract uscat de Ginseng Siberian–40,00 mg
extract uscat de Guarana–20,00 mg
extract uscat de Tribulus terrestris–40,00 mg
extract uscat de Epimedium–48,00 mg
extract uscat de Polygonum–32,00 mg

Efectul imediat si eficacitatea deosebită fac din aces produs, unul extrem de cautat in randul barbatilor de toate varstele.

Barbaţii de toate varstele au nevoie de suficient tes­tosteron in organism, acesta fiind principalul hormon din organism, responsabil de dorinta sexuala. Dacă nivelul testosteronului este scazut, si dorinta sexuala este scazuta.
Potenţa, este un subiect foarte sensibil in randul barbatilor, însă un subiect inca de interes pentru multa lume, indiferent că e vorba de femei sau bărbaţi. Din ce în ce tot mai multi barbati au probleme cu erecţia, datorita stresului în care traiesc şi, drept urmare, sunt incapabili să se bucure alaturi de partenerele lor.

Maraton Forte este disponibil in magazinul Sam Distribution la un pret avantajos!

Efecte:
produsul Maraton Forte ofera erecții ferme si de lungă durată;
senzație de vigoare si tinerețe de la prima administrare;
dorinta sexuală crescuta;
plăcere sexuală la cote maxime.

Va recomandam sa luati Maraton Forte ocazional: 1-2 capsule pe zi, cu suficient lichid (nu administrati pastilele cu alcool), înainte cu aproximativ o ora de actul sexual propriu-zis. Produsul vine si cu indicatii pentru administrarea curativa: se poate lua o capsula zilnic, pentru energie si vitalitate. Pentru efectul maxim al produsului se recomanda administrarea unei capsule pe stomacul gol.

Administrările repetate ala suplimentului alimentar dau efecte net superioare, efectul facandu-se simtit încă de la prima administrare.

Contraindicații:
Nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiace grave, minorilor si persoanelor cu afectiuni ale ficatului.

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 3968 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 3968 AND validat = "da" ) ' at line 14