Managementul Organizatiilor si al Echipelor Performante | CODECS

Incepand cu luna martie 2018 CODECS organizeaza o noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Management.

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul analizeaza principiile managementului si va ofera instrumentele si cunostintele necesare pentru a imbunatati strategiile organizationale pentru viitor. De asemenea, va arata cum sa lucrati cu oamenii din organizatie si cum sa abordati aspecte importante precum motivarea, comunicarea cu personalul, recrutarea si selectia, sistemul de compensatii si beneficii. Sunt prezentate rolurile unui manager si aptitudinile absolut necesare acestuia: negocierea, munca in echipa, comunicarea, sedintele si rapoartele, etc.

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si cu colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor. 

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Peste 30 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de management. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa alegeti cea mai accesibia si profesionista cale catre o cariera in management!

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
codecs, curs management bucuresti, cursuri de management, cursuri, management organizational,


Comunicat publicat de: CODECS (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de CODECS

Managementul Informatiilor financiare si de marketing | Modulul 2 - Diploma Profesionala in Management CODECS

Managementul este complex si prezinta fatete diferite, printre care aspectele legate de marketing si cele financiare ocupa un loc important.

Lean Six Sigma Yellow Belt | 17-18 februarie 2018

Notiuni fundamentale de Lean si Introducere in Six Sigma

Bun gasit in cel de-al 25 an CODECS!

Anul acesta CODECS marcheaza 25 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor din Romania.

Leadership de inalta performanta | Training intensiv | 27-28 ianuarie 2018

Inscrie-te acum la Trainingul intensiv “Leadership de inalta performanta”, organizat de CODECS!
Vezi profilul CODECS