Managementul Organizatiilor si al Echipelor Performante | CODECS

Incepand cu luna martie 2018 CODECS organizeaza o noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Management.

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul analizeaza principiile managementului si va ofera instrumentele si cunostintele necesare pentru a imbunatati strategiile organizationale pentru viitor. De asemenea, va arata cum sa lucrati cu oamenii din organizatie si cum sa abordati aspecte importante precum motivarea, comunicarea cu personalul, recrutarea si selectia, sistemul de compensatii si beneficii. Sunt prezentate rolurile unui manager si aptitudinile absolut necesare acestuia: negocierea, munca in echipa, comunicarea, sedintele si rapoartele, etc.

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si cu colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor. 

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Peste 30 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de management. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa alegeti cea mai accesibia si profesionista cale catre o cariera in management!

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
codecs, curs management bucuresti, cursuri de management, cursuri, management organizational,


Comunicat publicat de: CODECS (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de CODECS

De la angajatul „model” la managerul performant

CODECS va propune un program de instruire si formare, certificat ANC care timp de 4 luni va ofera instrumentele necesare unui bun manager.

First Time Manager | CODECS

Participa la o noua sesiune a programului First Time Manager, organizat de CODECS!

Noi Sesiuni de Programe Business School Professional | CODECS

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat.

Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor | CODECS

In perioada mai – august 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor. CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor…

Leadership de inalta performanta | CODECS

Trainingul Experiential „Leadership de inaltă Performanţă” propus de #CODECS, asigură liderilor instrumente şi abilităţi pentru schimbarea comportamentului lor, dinspre practicile tradiţionale de control şi orientare…
Vezi profilul CODECS