Lavinia Parva vorbeste despre viata alaturi de Stafan Banica

Lavinia Parva formeaza un cuplu cu Stefan Banica si sunt foarte fericiti impreuna.

Lavinia Parva formeaza un cuplu cu Stefan Banica de foarte multi ani. Cei doi au impreuna si un baietel pe nume Alexandru. Artista a vorbit despre viata de familie dar si despre aceasta perioada grea prin care trecem cu totii. Vezi mai multe stiri mondene pe link-ul urmator https://newsin.ro/monden/ .

Iata ce a declarat artista

„Pentru noi a fost un avantaj că am stat foarte mult împreună cu cel mic. Și Ștefan a fost acasă destul de mult. La noi e foarte bine. Este o perioadă foarte frumoasă pentru noi. Nu știm cum am fi simțit perioada asta dacă nu ar fi fost cel mic. (…) Încerc să mă bucur pentru că perioada asta trece repede. Trebuie să recunosc un lucru – niciodată nu am fost mai obosită, dar nici mai fericită de atât.” a mentionat Lavinia.

Lavinia a tinut sa specifice motivul pentru care ea si Stefan banica nu poarta verigheta  „Eu nu am purtat verighetă și nu prea port. Și nu e ceva nou. Ștefan are multe inele și are și verigheta. Eu nu prea port accesorii. Verigheta e în sufletul nostru, asta e foarte clar. Și nici nu simt nevoia să mă justific. Dar nu divorțez, sunt foarte bine. O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul. Important este să fie bine în familie, să fie armonie”.

In ceea ce privesc speculatiile de divort, Lavinia a tinut si de acesta data ca faca anumite lamuriri  „Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are!”.

Cantareata dar si Stefan Banica sunt foarte indragostiti si arata asta la tot pasul.

„Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow !) de pe degetul meu, atunci vă spun ca să dormiți liniștiți! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți”, a finalizat Lavinia.

Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cand si cum sa decorezi un brad artificial

Pomul de Craciun este elementul emblematic al serbarilor de la sfarsitul anului. Acesta aduce farmec si magie acasa si ii face si pe tineri si…

Cum poti avea parte de o promovare SEO mai eficienta

Promovarea SEO implica foarte multa munca si determinare.

Acer are Notebook-uri si tablete pregatite pentru conditii dure de munca

Acer iti pune la dispozitie cele mai noi notebook-uri si tablete cu care sa poti lucra in conditii grele.

Creditrapid.ro: un site nou care te ajuta sa obtii cele mai bune credite nebancare online

CreditRapid.ro este locul in care utilizatorii pot obtine toate informatiile despre cele mai importante imprumuturi online nebancare.

Afla ce companii sunt mai expuse la frauda

Companiile sunt tot mai des expuse la frauda iar pierderile cauzate sunt tot mai mari.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010