LAPP Romania – produse si solutii inteligente la Metal Show & TIB 2019

Metal Show & TIB este una dintre cele mai importante expozitii locale pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale.

Tematica Metal Show & TIB cuprinde 16 capitole importante ce acopera tot spectrul industrial: prelucrarea metalelor; automatizari; sudura; tehnologia informatiei si comunicatii; inginerie electrica; energetica; inginerie mecanica; pompe, compresoare si componente; transport, manipulare, depozitare; inginerie auto; furnizori industriali; industrie navala civila; industrie aeronautica civila; cercetare, dezvoltare si transfer tehnologic cu aplicatie industriala; saloane participari nationale/oficiale si servicii generale.

LAPP Romania a fost prezenta la standul 56B, pavilion B2, cu noutati si solutii pentru proiectele dvs. In cadrul expozitiei de anul acesta, LAPP a prezentat cele mai noi produse din piata, ca un exemplu al modului in care digitalizarea automatizeaza si accelereaza procesele.

Atractia principala au reprezentat-o ansamblurile de cablu complet asamblate si produsele noi, precum:

  • ÖLFLEX SERVO 2XSLCH-JB, fara halogeni si rezistent la foc
  • EPIC SOLAR 4PLUS, conector pentru performante ridicate in unitatile fotovoltaice
  • EPIC Power LS 1, conector circular cu sistem rapid de conectare EPIC® TWIST
  • EPIC MH1 250A, cu un singur pol de mare putere pentru transmisia de pana la 250 de amperi, ce asigura o putere electrica mare intr-un spatiu foarte mic, oferind in acelasi timp siguranta maxima prin protectia impotriva socurilor electrice

In luna aprilie, LAPP a lansat la targul de la Hanovra din Germania tamburul de cablu inteligent – o solutie practica pentru utilizatorii din domeniu.

Cu ajutorul unui senzor electronic cu transmisie radio, inventarul curent de cabluri este determinat si transmis intr-un sistem de date tip cloud. Aceasta deschide o gama larga de aplicatii, de exemplu, poate simplifica in mod semnificativ depozitarea.
Odata ce un nivel minim de stocare predefinit a fost atins pe tamburul de cablu, sistemul declanseaza automat o comanda repetata.

O alta posibilitate este protectia impotriva furtului: tamburul de cablu poate fi de asemenea echipat cu un modul GPS – daca o miscare este inregistrata intr-un moment in care nu se lucreaza, acest lucru ar putea declansa automat o alarma de furt.

Pot fi concepute si noi modele de business: LAPP ar putea pune tamburii de cablu la dispozitia clientilor sai, imbunatatind forma platilor pe utilizare, consumului si facturarii, conform valorilor determinate prin tehnologia Smart Cable Drum, asigurand in acelasi timp livrarea ulterioara.

Noutati despre LAPP

LAPP a ramas o companie de familie inca de la înființarea sa in 1959. In anul fiscal 2017/18, compania a generat venituri de 1,153 milioane de euro. LAPP are in prezent aproximativ 4.245 de angajati in intreaga lume, 18 site-uri de productie si aproximativ 44 de sedii in intreaga lume. De asemenea, lucreaza cu aproximativ 100 de distribuitori.

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
lapp, lapp romania, cabluri, metal show


Comunicat publicat de: Sag Media Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Sag Media Communications

Presetupele LAPP, cele mai eficiente sisteme de etanșare pentru cablurile electrice

Etanșarea cablurilor la trecerea prin peretele unui dispozitiv electric ar părea la prima vedere uşor de rezolvat, fiind relativ intuitivă. Dacă însă analizăm toate aspectele…

Cablurile si accesoriile LAPP Romania, folosite in aplicatii speciale in Europa si in lume

Cand o companie alege un partener pentru furnizarea de cabluri si accesorii, trebuie sa tina cont atat de expertiza, cat si de inovatie, calitatea fara…

Cablurile LAPP, o solutie de incredere si pentru companiile din industria alimentara

Solutiile de cablare LAPP sunt alegerea ideala pentru orice industrie, iar inginerii LAPP lucreaza constant la implementarea celor mai pragmatice si robuste sisteme, care sa…

Promotie LAPP Romania la 6 kituri Etherline pentru comunicatii industriale

Comunicatiile industriale continua sa joace un rol esential in industrie, in special in domeniul ingineriei mecanice si al instalatiilor. Odata cu cresterea eficientei energetice, a…

[Știri e-commerce] Primul motor de căutare e-fashion din România lansează noi funcții pentru moda sustenabilă

Ca urmare a studiului GLAMI Fashion (Re)search, disponibil pe www.fashion-research.ro, GLAMI România lansează un ghid al materialelor, incluzând materialele sustenabile, disponibil pe platforma online.
Vezi profilul Sag Media Communications