Lapp Kabel Romania participa la IEAS 2017

Si anul acesta asteptam cu nerabdare sa ne vizitati la IEAS 2017, un eveniment dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari.

Cea de-a XIII-a editie a INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW (IEAS) va avea loc in perioada 19 – 22 Septembrie 2017, in incinta Palatului Parlamentului, din Bucuresti.

In editia de anul acesta vom pune accent pe promovarea urmatoarelor produse Lapp:

• Sistemul de conectori modulari EPIC MH, care permit crearea propriei combinatii de conectori, conform aplicatiei.
  • Cabluri Ethernet industriale ETHERLINE Cat. 7 FLEX, cu o viteza de transfer de 10 GBit/s si un domeniu de frecventa de pana la 600 MHz.
  • Cabluri de date ETHERLINE TORSION cat. 7, cu o durata de serviciu garantata de 3 ani sub sarcini mecanice constante de 4,566 de cicluri zilnice , 24/7.
  • Cabluri servo neecranate OLFLEX SERVO 719, rezistente la foc,  la uleiuri si la radiatii UV.
  • Cablurile OLFLEX VFD 2XL (cu perechi de semnal), o noutate pe piata europeana.
  • Cablurile UNITRONIC® BUS HEAT 6722, destinate utilizarii in sisteme de magistrala de date. Performantele depasesc impunerile acestor standarde gratie certificarii ECE-R 118.
  • Cabluri preasamblate OLFLEX CONNECT – economisiti timp si efort, si beneficiati de componente care sunt livrate gata de conectare.

La targul IEAS 2017 puteti afla de la inginerii Lapp despre unicitatea produselor noi, care sunt cele mai noi solutii pentru industria automatizarii si cum le puteti combina pentru un proiect reusit.

Mai mult, anul acesta am pregatit un concurs special pentru toti cei care ne viziteaza standul.

Vizitati-ne la standul A1 in cele 4 zile de targ si traiti experienta uluitoare Lapp!

Despre Lapp Kabel Romania

Lapp Kabel Romania activeaza pe piata din 2013 oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda OLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, Sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.

De asemenea, Lapp Kabel Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina https://lappromania.lappgroup.com/

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Lapp Kabel Romania, IEAS 2017, Lapp Group

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 1974 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 1974 AND validat = "da" ) ...' at line 14