LANSARE IEAS 2019

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA IEAS 2019

Ne face plăcere să vă anunțăm că am lansat ediția aniversară de 15 ani a evenimentului de echipamente electrice si automatizari, IEAS 2019.

Anul viitor, cea de a XV-a ediție a IEAS se va desfășura în perioada 16 – 19 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului din București. Timp de 4 zile vor fi prezentate cele mai noi produse și tehnologii din industrie.
Au început înscrierile pentru contractarea spațiilor și vă reamintim că beneficiați de tarife preferențiale pâna la data de 14 decembrie 2018!
REDUCERI
 Pentru contractele semnate înainte de 14 decembrie 2018 beneficiați de 10% reducere din costul chiriei
 Pentru suprafețele mai mari sau egale cu 25 mp, venim în sprijinul dvs. cu un discount suplimentar de 10%*, aplicat la prețul inițial al chiriei spațiului expozițional
* Cele 2 discount-uri se cumulează și se aplică la prețul chiriei spațiului interior, până la data de 14 decembrie 2018, pentru plăți efectuate conform contract.
ÎNSCRIERI
 Pe site-ul evenimentului – http://www.ieas.ro/inregistrare-expozanti/
 Prin e-mail, la adresa office@dk-expo.ro, folosind formularul de înscriere pe care il gasiti pe site
IMPORTANT: Standurile vor fi alocate în ordinea solicitărilor, cu mențiunea că expozanții ediției anteriorare au drept de primă opțiune în păstrarea spațiului expozițional, dacă se înscriu până cel târziu la data de 1 MARTIE 2019.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tehnologie, targuri, expozitii, electrice, automatizari


Comunicat publicat de: DK EXPO (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de DK EXPO

Tehnologii de ultima ora la evenimentul IEAS

O dată pe an, în luna Septembrie, specialiștii au ocazia să vadă la Palatul Parlamentului noutățile din industria de echipamente electrice și automatizări. IEAS este…
Vezi profilul DK EXPO