La Mesteru Manole gasiti plasa de gard la cel mai bun pret

Daca doriti sa realizati un gard eficient din toate punctele de vedere, atunci trebuie sa utilizati fara doar si poate plasa de gard.

Acest material este unul dintre cele mai utilizate atunci cand vine vorba de realizarea de garduri.
Un gard din plasa este cea mai intalnita varianta de imprejmuire indiferent ca vorbim despre domeniul industrial, agricol sau civil. Acesta se realizeaza foarte usor cu ajutorul unor stalpi prinsi sau nu in beton. Rola de plasa de gard se prinde stalpii care sunt prinsi in beton si astfel se realizeaza o imprejmuire foarte eficienta. Montajul se face foarte simplu si nu este nevoie de o echipa specializata pentru asta.

Vreti sa beneficiati de un imprejmuire buna? Realizati-o cu plasa de gard!

Plasa de gard este in primul rand un material extrem de eficient si fiabil. Acesta poate fi adaptat destul de usor, faptul ca se poate forma in functie de spatiu este un plus important. Practic, un gard de plasa preia fara probleme forma suprafetei in cauza cu ajutorul unor stalpi de sustinere alaturi de care se monteaza.

Pe langa faptul ca este eficienta si fiabila, plasa de gard pe care o gasiti aici la Mesteru Manole este un material foarte usor de transportat, manevrat si montat. Asadar, dupa cum spuneam mai sus, un gard poate fi realizat de catre orice persoana particulara si nu este necesara contributia unor mesteri in domeniul constructiilor pentru realizarea acestei imprejmuiri.

Mai mult decat atat, acest material are un raport foarte bun intre calitate si pret, fiind o solutie aflata la indemana oricui din toate punctele de vedere.

De ce a ajuns plasa de gard sa fie cea mai eficienta solutie?

Dupa cum ii spune si numele, plasa de gard zincata are o rezistenta si durata de viata ridicate datorita stratului protector de zinc care o acopera. Acest strat acoperitor de zinc o protejeaza impotriva agentilor corozivi ce se gasesc in apa, aer, praf si asa mai departe ce ii pot provoca acesteia ruginirea si evident distrugerea.

plasa de gard

Plasa de gard zincata este realizata din fire de sarma zincata, ce sunt impletita realizand o serie de romburi. Grosimea firelor de sarma difera de la un tip la altul. Se alege sarma groasa atunci cand este necesara realizarea unei imprejmuiri sigure de suprafata, iar una mai subtire cand se doreste doar delimintarea unor spatii, cu precadere in mediul gospodaresc.

Cele mai des intalnite proiecte realizate cu ajutorul acestui material sunt cele de mai jos

Dupa cum am spus si la inceput, acest material este utilizat pentru imprejmuirea diverselor suprafete. Astfel, plasa de gard se foloseste pentru imprejmuirea spatiilor private, dar si agricole si industriale, precum:

In spatiul gospodareasc plasa de gard este folosita pentru delimintarea suprafetelor sub forma de gard protector, dar si pentru realizarea unor spatii pentru animale (custi), gradini de legume, dar si pentru realizarea portilor de acces.

In spatiile agricole si industriale aceasta este una dintre cele mai folosite solutii pentru imprejmuirea acestor suprafete, deoarece delimiteaza spatiul respectiv si in acelasi timp, datorita structurii sale ofera o buna vizibilitate in mediul exterior, oferind in schimb o rezistenta buna.

Asadar, plasa de gard isi gaseste utilizari in toate domeniile. Asta se intampla datorita calitatilor pe care le are, dar si pretului care este unul foarte bun la Mesteru Manole pe site!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
plasa de gard, plasa gard, plase gard, gard de plasa, plasa gard zincata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Cuverturi de pat ieftine care rezista in timp

Aceste cuverturi de pat ieftine sunt concepute pentru fiecare buznar, astfel ca preturile pornesc de la 100 de lei, iar transportul este gratuit.

Ai reduceri la lenjerii Finet pentru sezonul cald

Ofertele merg tot mai repede aceasta vara si se apropie de tine! Descopera cele mai noi si proaspete oferte la seturile de lenjerii Finet.

Aici ai informatii complete despre gastroenterologie

Spre exemplu, cand au probleme cu stomacul multe persoane se hotarasc sa mearga la farmacie, nu la un medic de gastroenterologie.

Spoturi LED – vezi ofertele de pe noul magazin Electric Concept

Fata de becurile traditionale incandescente sau fluorescente, aceste spoturi LED consuma mai putina energie, au o durata de viata mai lunga.

Pret tomografie accesibil – vezi mai multe despre Romgermed

Durata inspectiei folosind un tomograf computerizat cu pret tomografie accesibila nu este foarte lunga deci nu trebuie sa te ingrijorezi.
Vezi profilul Suits Advertising