Jukeria, târgul cu tâlc al micilor antreprenori curajoși

20 de copii plini de energie au făcut primul pas în curajoasa lume a antreprenoriatului în cadrul târgului cu tâlc-Jukeria.

Sâmbătă, 23 septembrie, a avut loc, în Centrul Vechi din Capitală, târgul cu tâlc – Jukeria, unde 20 de copii plini de energie au făcut primul pas în curajoasa lume a antreprenoriatului.

Îndeaproape încurajați de părinții lor, aceștia au depășit repede momentele de timiditate și au reușit să atragă vizitatori la stand, cu tehnici foarte creative de persuasiune, vânzând astfel jucării sau obiecte în valoare de cel puțin 2000 de lei.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Suportiv și a avut ca scop educația financiară a copiilor, prin practică și distracție.

”Ne-am bucurat să observăm energia debordantă a copiilor, care și-au luat rapid în serios rolul de mici antreprenori. Foarte încântați de inițiativă au fost și părinții. Atât pentru momentele de calitate petrecute în familie, dar și pentru că au avut oportunitatea de a mai scăpa de câteva dintre jucăriile demult uitate de copii. O mămică chiar ne-a zis că a fost singurul mod de a o convinge pe fiica ei să renunțe la o parte din jucăriile adunate de-a lungul anilor… Beneficiind de atâtea încurajări, atât din partea părinților, cât și a copiilor (care ne-au rugat de pe acum să le rezervăm un loc la următorul eveniment), avem clar responsabilitatea de a continua cu noi ediții, chiar de o mai mare anvergură”, a declarat Ileana Ionescu, organizator al târgului.

Copiii nu doar au vândut, cumpărat, făcut schimb și negociat, ci au și donat. Iar de toate jucăriile și obiectele strânse se vor putea bucura acum micuții de la Touched România, asociație care ajută mamele și copiii aflați în dificultate.

Parteneri ai evenimentului: Oktoberfest Pub, Stage Expert și Infodesign Group.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

targ cu talc, Jukeria, Infodesign, copii, educatie financiara, jucarii,

Comunicat publicat de: Suportiv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suportiv

Nadine debutează ca scriitoare