Jucării croșetate manual, bucuria oricărui bebeluș

Am mai vorbit și cu alte ocazii despre magazinul online Lavandiere și produsele sale lucrate manual și confecționate din materiale de o calitate superioară. Dar astăzi m-am gândit să deschid din nou subiectul deoarece tocmai s-a lansat o colecție nouă de produse, dedicată celor mici și care cuprinde o mulțime de jucării croșetate manual, lucrate cu migală și numai bune de făcut cadou.

De ce să faci cadou unui bebeluș jucării croșetate manual?

Când vine vorba de cadouri bebeluși știi că mergi la sigur cu jucării croșetate manual din următaorele trei motive:

#1 Sunt atractive

Pentru că vârsta nu-i permite, nu poți să faci unui bebeluș un cadou dulce, dar vrei să-i dăruiești ceva de care să se bucure la fel de mult, nu-i așa? De aceea mizează pe textură și culori și dăruiește-i o jucărie croșetată care să-i stimuleze simțurile.

#2 Sunt hipoalergenice

Când alegi un cadou pentru bebeluși, este foarte important să iei în considerație riscul alergiilor. Fiind abia la început de drum, nu poți să știi chiar tot ce îi priește și ce nu cuiva care abia a venit pe lume și de aceea trebuie să iei în considerație doar variantele sigure. Jucăriile croșetate de la Lavandiere sunt fabricate din materiale 100% hipoalergenice și în același timp au o textură catifelată, simțindu-se minunat la atingere.

#3 Sunt durabile

Poate nu chiar pe toate, dar cu siguranță orice părinte dorește să păstreze o parte din jucăriile copilului său. Iar jucăriile Lavandiere fac parte din categoria celor care rămân în casă. Faptul că sunt lucrate manual le dă o notă de unicitate și autenticitate. Iar bumbacul, firul de acril și lemnul, materialele din care sunt confecționate, le fac să fie cu adevărat durabile.

Seturi de trei produse pentru ca alegerea să-ți fie mai ușoară

Lavandiere știe că alegerea jucăriei perfecte pentru un bebeluș nu este o decizie simplă și de aceea propune seturi de câte trei piese. Aceste seturi sunt formate dintr-o jucărie moale iepuraș sau ursuleț, o jucărie pe inel de lemn și un lanț pentru suzetă, ca în fotografiile de mai jos:

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

cadouri crosetate. set cadou crosetat, cadouri bebelusi, jucarii crosetate, cadouri handmade, cadouri unicate, jucarii online

Comunicat publicat de: Lavandiere Handcraft SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Lavandiere Handcraft SRL

Noul ursuleț mov croşetat Lavandiere este gata de joacă!

Nu cred că a existat vreodată copil care să nu iubească ursuleții. Primul ursuleț de pluş are o istorie mai veche de un secol şi…

Povestea noastra- Despre Lavandiere- cadouri crosetate pentru copii

Cand iti dai seama ca iti doresti ceva al tau caruia sa ii dai viata, sa creasca cu tine si pe care, de ce nu,…
Vezi profilul Lavandiere Handcraft SRL