IZOLEAZA-TI TERMIC CASA CU VATA MINERALA

Cand vorbim despre siguranta casei noastre, toti ne dorim sa investim cat mai eficient pentru a ne satisfice dorintele si nevoile. Tocmai din acest motiv, vata minerala ofera cele mai ridicate performante din toate punctele de vedere.

vata minerala

De ce sa alegi vata minerala si nu altceva?

In primul rand, vata minerala contine proprietati de izolare termica, fonica si este un material ignifug, ceea ce il face extrem de sigur pentru folosirea acesteia in special in poduri si mansarde.

Fiind un material flexibil si elastic, mare avantaj al acestuia il constituie faptul ca poate fi montat cu usurinta in locurile ce urmeaza a fi eficientizate termic. Acest lucru se poate face chiar daca spatiile sunt greu accesibile sau au o forma neregulata. Este usor de comprimat datorita spatiilor aerate din masa materialului. In plus, din cauza acestui amanunt, este si mai usor de transportat.

De asemenea, izoland casa cu vata minerala, vei beneficia de o imbunatatire a confortului termic al casei tale, condensul va fi eliminat, iar aparitia mucegaiului va fi oprita.
Folosirea acesteia ca material principal iti va oferi o rezistenta mare contra incendiilor, va reduce pierderile de caldura si iti va fonoizola casa.
In plus, vata minerala are o durata mai mare de viata fata de alte materiale din aceeasi gama, iar datorita termoizolarii, facturile la caldura vor fi considerabil mai mici.

Procesul de termoizolare cu vata minerala

Pentru inceput, grosimea minima acceptabila este de 10 cm de viata. Aceasta se va monta pe fatada riglei orizontale de lemn sau profile metalice, cu o latime de 10 cm. Acestea vor fi puse la o distanta de egala cu latimea pe care o are vata minerala.
Dupa finalizarea montajului riglelor orizontale, se va introduce vata intre rigle, pe urma se vor monta riglele vertical. Rolul acestora este de a forma un spatiu de ventilare.
La final, se vor monta alte placi de realizare sau finisare a fatadei casei.

Stiai ca?

Rozatoarele si pasarile sunt inamicii podurilor caselor datorita faptului ca acestea isi pot crea cuiburi destul de confortabile in aceste spatii, iar acest lucru este daunator pentru proprietari. Acolo un exista si soareci, riscul ca acestia sa pastrunda sub izolatie creste. Cu toate ca, vata minerala nu favorizeaza atragerea acestor vietuitoare, este necesar ca astfel de zone de acces, precum cele cu profile metalice, mortarele sau placarile sa fie inchise perimetral, astfel incat accesul acestora sa fie restrictionat.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

vata minerala

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Tu stii ce beneficii au sedintele de ultrasunete asupra fetei tale?

Acest tratament cu ultrasunete functioneaza printr-o o tehnologie moderna si este destinat mai ales tratamentelor pentru remodelare corporala sau faciala.

Afla tot ce trebuie sa stii despre lenjerii de pat creponate

Majoritatea clientiilor aleg un set de lenjerii de pat creponate datorita faptului ca acest tip de asternuturi pot conferi un aspect inovator dormitorului!

Afla cum poti utiliza intr-un mod eficient plasa sudata

Plasa sudata este un material extrem de rezistent si de dur, astfel ca nu poate fi afectat usor de catre factorii externi, lucru foarte apreciat.

Invata despre gandirea bazata pe riscuri in cadrul unui curs auditor intern

Informatiile teoretice pe care le vei asmila in cadrul acestui curs auditor intern iti vor fi de folos in viitoarea cariera.

Tu nu ai inca un whiteboard in firma ta? Afla de ce este atat de necesar

Un whiteboard vine in ajutorul companiilor in cautare de eficienta la locul de munca, dar si de calitate premium pentru angajati.
Vezi profilul Suits Advertising