IZOLEAZA-TI TERMIC CASA CU VATA MINERALA

Cand vorbim despre siguranta casei noastre, toti ne dorim sa investim cat mai eficient pentru a ne satisfice dorintele si nevoile. Tocmai din acest motiv, vata minerala ofera cele mai ridicate performante din toate punctele de vedere.

vata minerala

De ce sa alegi vata minerala si nu altceva?

In primul rand, vata minerala contine proprietati de izolare termica, fonica si este un material ignifug, ceea ce il face extrem de sigur pentru folosirea acesteia in special in poduri si mansarde.

Fiind un material flexibil si elastic, mare avantaj al acestuia il constituie faptul ca poate fi montat cu usurinta in locurile ce urmeaza a fi eficientizate termic. Acest lucru se poate face chiar daca spatiile sunt greu accesibile sau au o forma neregulata. Este usor de comprimat datorita spatiilor aerate din masa materialului. In plus, din cauza acestui amanunt, este si mai usor de transportat.

De asemenea, izoland casa cu vata minerala, vei beneficia de o imbunatatire a confortului termic al casei tale, condensul va fi eliminat, iar aparitia mucegaiului va fi oprita.
Folosirea acesteia ca material principal iti va oferi o rezistenta mare contra incendiilor, va reduce pierderile de caldura si iti va fonoizola casa.
In plus, vata minerala are o durata mai mare de viata fata de alte materiale din aceeasi gama, iar datorita termoizolarii, facturile la caldura vor fi considerabil mai mici.

Procesul de termoizolare cu vata minerala

Pentru inceput, grosimea minima acceptabila este de 10 cm de viata. Aceasta se va monta pe fatada riglei orizontale de lemn sau profile metalice, cu o latime de 10 cm. Acestea vor fi puse la o distanta de egala cu latimea pe care o are vata minerala.
Dupa finalizarea montajului riglelor orizontale, se va introduce vata intre rigle, pe urma se vor monta riglele vertical. Rolul acestora este de a forma un spatiu de ventilare.
La final, se vor monta alte placi de realizare sau finisare a fatadei casei.

Stiai ca?

Rozatoarele si pasarile sunt inamicii podurilor caselor datorita faptului ca acestea isi pot crea cuiburi destul de confortabile in aceste spatii, iar acest lucru este daunator pentru proprietari. Acolo un exista si soareci, riscul ca acestia sa pastrunda sub izolatie creste. Cu toate ca, vata minerala nu favorizeaza atragerea acestor vietuitoare, este necesar ca astfel de zone de acces, precum cele cu profile metalice, mortarele sau placarile sa fie inchise perimetral, astfel incat accesul acestora sa fie restrictionat.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
vata minerala


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Lenjerii 1+1 gratis calitative se gasesc la Patone.ro!

Cei de la Patone.ro dispun de o oferta de nerefuzat si anume oferta de lenjerii 1+1 gratis.Singura metoda de a a oferi un nou aspect…

Importanta unor fise auto - Afla de unde le poti lua rapid!

Clinica Romgermed executa in regim rapid, toate examinarile medicale clinice si paraclinice, necesare eliberarii de fise auto.

Scaune directoriale la cel mai mic pret de la scaune-ieftine.ro

Intru-un scaun directorial se coordoneaza activitati decizionale si se gestioneaza afacerile, de aceea este important ca stilul sa fie unul elegant si somptuos

De sarbatori decoreaza-ti casa cu benzi LED de la Led Concept!

Ai o multime de motive pentru care sa alegi impodobirea locuintei tale cu benzi LED si tu inca mai folosesti instalatie cu becuri incandescente?

Niste tevi rotunde trase sunt ideale pentru proiectele tale!

Exista anumite materiale de la Mesteru Manole care ies in evidenta, printre acestea numarandu-se si niste tevi rotunde trase.
Vezi profilul Suits Advertising