ITEXCHANGE CONSULTING – furnizorul tau de servere virtuale private

Tot mai multe sunt afacerile care se dezvolta in mediul online si in ultimii ani solicitarile de servicii si consultanta in legatura cu dezvoltarea infrastructurii IT a diverselor afaceri sunt in continua crestere.

In consecinta, pentru a oferi cele mai performante si eficiente variante in domeniul infrastructurii IT,echipa de la ITEXCHANGE CONSULTING pune la dispozitia clientilor personal temeinic specializat in tot ceea ce inseamna IT, ultimele tehnologii in materie de infrastructura IT, dar si o gama foarte diversificata de servicii si produse IT.

Pentru ca orice companie isi doreste un website fiabil, performant si eficient, cei de la ITEXCHANGE CONSULTING propun varianta de VPS hosting pentru gazduirea unei pagini web.VPS hosting sau gazduirea pe un server virtual privat vine cu o multime de avantaje pentru cei care aleg sa foloseasca resursele unui astfel de server.

Ceea ce este specific pentru un server virtual privat (VPS) este faptul ca utilizatorul care opteaza pentru VPS hosting va stii exact capacitatea de stocare a server-ului si resursele de care beneficiaza.Prin urmare, fiecare utilizator va avea cunostinte cu privire la traficul pe care il poate primi serverul ales si astfel partajarea unui procesor este foarte clara pentru fiecare utilizator in parte.

Mai mult decat atat, in varianta de VPS hosting fiecare utilizator are acces total si in exclusivitate la procentul achizitionat din procesorul care gazduieste server-ul respectiv.Se poate spune ca varianta de VPS hosting este foarte similara cu varianta de servere dedicate, diferenta constand doar in faptul ca procesorul pe care se afla spatiul partajat este comun.

Dar pe de alta parte vei beneficia de un grad foarte mare de securitate, de exclusivitate in ceea ce inseamna controlul asupra server-ului si asupra aplicatiilor instalate acolo, la fel ca si in cazul serverelor dedicate.Iar toate acestea vin la preturi mai mici comparativ cu serverele dedicate, din vreme ce spatiul de stocare este pe un procesor comun.

Trebuie subliniat faptul ca atunci cand optezi pentru VPS hosting vei avea posibilitatea de gazdui un numar mare de domenii in limita spatiului achizitionat, dar si posibilitatea de vinde catre terti resurse. Cu toate acestea, trebuie acordata mare atentie atunci cand alegi sa vinzi catre terti pentru a nu pune in pericol performantele site-ului ca urmare a ocuparii spatiului de stocare.

Ce mai astepti pentru a te bucura de toate avantajele de care poti sa beneficiezi atunci cand alegi VPS hosting? Ia legatura imediat cu cei de la ITEXCHANGE CONSULTING si discuta cu specialistii in domeniul IT care este cea mai buna varianta de server virtual privat de care ai nevoie in functie de complexitatea operatiunilor pe care le derulezi in mediul online.

Intreaga paleta de servicii in domeniul IT oferita de cei de la ITEXCHANGE CONSULTING poate fi gasita pe www.itexchange.eu.Expertii in IT care lucreaza pentru ITEXCHANGE CONSULTING ofera clientilor cele mai inovative solutii pentru infrastructura IT si personalizeaza fiecare oferta in functie de nevoile clientului. Pentru ca stim ca succesul oricarei afaceri depinde de prezenta acesteia in mediul online,la ITEXCHANGE CONSULTING oferim mereu profesionalism si seriozitate.


Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Comunicatele de presa nu trebuie sa lipseasca din strategia de marketing

Detii o afacere si vrei sa o promovezi in mediul online pentru a ajunge la un numar cat mai mare de potentiali clienti? Iti doresti…

Curatenie mocheta Bucuresti-avantaje incontestabile

In locurile de trafic intens deseori se folosesc mochete care trebuie curatate in profunzime cel putin de 2 ori pe an de aceea ar trebui…

Formatie nunta Bucuresti-pentru seri extraordinar de frumoase

Fiecare eveniment special merita sa fie insotit de o formatie nunta Bucuresti care pune accent pe muzica de calitate si aduce veselie si buna dispozitie.…

Mihai Napu Band-formatie nunta pentru evenimentul cel mai important din viata dumneavoastra

Alegeti Mihai Napu Band ca formatie nunta pentru evenimentul cel mai important din viata dumneavoastra. Aceasta trupa va asigura ca totul se desfasoara asa cum…

Uita de griji cu tamplaria din aluminiu rezistenta la foc si sticla antifoc

Daca vrei sa scapi de griji atunci cand vine vorba despre orice cladire si imobil in privinta riscului la incendiu, poti opta cu incredere pentru…
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL