ITEXCHANGE CONSULTING – furnizorul tau de servere virtuale private

Tot mai multe sunt afacerile care se dezvolta in mediul online si in ultimii ani solicitarile de servicii si consultanta in legatura cu dezvoltarea infrastructurii IT a diverselor afaceri sunt in continua crestere.

In consecinta, pentru a oferi cele mai performante si eficiente variante in domeniul infrastructurii IT,echipa de la ITEXCHANGE CONSULTING pune la dispozitia clientilor personal temeinic specializat in tot ceea ce inseamna IT, ultimele tehnologii in materie de infrastructura IT, dar si o gama foarte diversificata de servicii si produse IT.

Pentru ca orice companie isi doreste un website fiabil, performant si eficient, cei de la ITEXCHANGE CONSULTING propun varianta de VPS hosting pentru gazduirea unei pagini web.VPS hosting sau gazduirea pe un server virtual privat vine cu o multime de avantaje pentru cei care aleg sa foloseasca resursele unui astfel de server.

Ceea ce este specific pentru un server virtual privat (VPS) este faptul ca utilizatorul care opteaza pentru VPS hosting va stii exact capacitatea de stocare a server-ului si resursele de care beneficiaza.Prin urmare, fiecare utilizator va avea cunostinte cu privire la traficul pe care il poate primi serverul ales si astfel partajarea unui procesor este foarte clara pentru fiecare utilizator in parte.

Mai mult decat atat, in varianta de VPS hosting fiecare utilizator are acces total si in exclusivitate la procentul achizitionat din procesorul care gazduieste server-ul respectiv.Se poate spune ca varianta de VPS hosting este foarte similara cu varianta de servere dedicate, diferenta constand doar in faptul ca procesorul pe care se afla spatiul partajat este comun.

Dar pe de alta parte vei beneficia de un grad foarte mare de securitate, de exclusivitate in ceea ce inseamna controlul asupra server-ului si asupra aplicatiilor instalate acolo, la fel ca si in cazul serverelor dedicate.Iar toate acestea vin la preturi mai mici comparativ cu serverele dedicate, din vreme ce spatiul de stocare este pe un procesor comun.

Trebuie subliniat faptul ca atunci cand optezi pentru VPS hosting vei avea posibilitatea de gazdui un numar mare de domenii in limita spatiului achizitionat, dar si posibilitatea de vinde catre terti resurse. Cu toate acestea, trebuie acordata mare atentie atunci cand alegi sa vinzi catre terti pentru a nu pune in pericol performantele site-ului ca urmare a ocuparii spatiului de stocare.

Ce mai astepti pentru a te bucura de toate avantajele de care poti sa beneficiezi atunci cand alegi VPS hosting? Ia legatura imediat cu cei de la ITEXCHANGE CONSULTING si discuta cu specialistii in domeniul IT care este cea mai buna varianta de server virtual privat de care ai nevoie in functie de complexitatea operatiunilor pe care le derulezi in mediul online.

Intreaga paleta de servicii in domeniul IT oferita de cei de la ITEXCHANGE CONSULTING poate fi gasita pe www.itexchange.eu.Expertii in IT care lucreaza pentru ITEXCHANGE CONSULTING ofera clientilor cele mai inovative solutii pentru infrastructura IT si personalizeaza fiecare oferta in functie de nevoile clientului. Pentru ca stim ca succesul oricarei afaceri depinde de prezenta acesteia in mediul online,la ITEXCHANGE CONSULTING oferim mereu profesionalism si seriozitate.


Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Lenjeria de pat creponata-se remarca prin finisaje estetice

Orice persoana cu gusturi rafinate va indragi aceasta lenjerie de pat creponata care reprezinta alegerea perfecta din toate punctele de vedere. Aceasta reprezinta si o…

O paleta diversificata de scari interioare din lemn pentru orice casa

O casa cu etaj sau cu mansarda este fara doar si poate o casa la care foarte multa lume viseaza. Fie ca ai inceput un…

Doar termopanele care functioneaza optim asigura confortul dorit

Astazi termopanele sunt prezente la ferestre indiferent daca vorbim despre locuintele personale, despre spatiile de birouri sau chiar pentru diferite spatii comerciale. Ferestrele de termopan…

Lenjerii de pat bumbac realizate din tesaturi premium

Daca nu stiti ce model de lenjerie de pat bumbac vi se potriveste cel mai bine lasati-va inspirati de frumusetea asternuturilor de la C&C Home.Aici…

Splendoarea baloanelor litere cu adevarat memorabila

Folositi baloane litere la orice petrecere si veti vedea ca mesajele pe care le puteti forma vor avea un efect impresionant. Diversitatea baloanelor si coloristica…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL