itDepot, prin parteneriatul cu Rocast, isi extinde competentele pe Sisteme de Fixare

itDepot, platforma de echipamente performante si consumabile, a devenit Partener Strategic Rocast, liderul national in distributia de sisteme de fixare.

itDepot, platforma B2B lansata de Senior Software pentru businessurile care au nevoie de solutii hardware performante, a devenit Partener Strategic Rocast. Acest parteneriat cu Rocast, liderul national in distributia sistemelor de fixare, se incadreaza in trendul ascendent al itDepot de dezvoltare a operatiunilor.

“Printre altele, Senior Software dezvolta si implementeaza solutii de ERP si WMS specializate pentru jucatorii care activeaza in verticala de E-Commerce. Pentru a intelege cat mai bine nevoile specifice ale acestor companii, am dezvoltat brandul si platforma de top E-Commerce itDepot. Viitorul sta in sistemele online si noi vrem sa ne asiguram ca avem un grad maxim de intelegere a acestei piete.

Castigand anul trecut concursul de la GPEC pe zona de IT&C, valoarea platformei a fost certificata de un juriu extrem de competent. Am luat decizia sa operam platforma cu o divizie interna dedicata si suntem in contact permanent cu piata de E-Commerce: ii intelegem nevoile, iar know-how-ul se transfera apoi de la divizia itDepot la echipele de programatori care intretin solutiile software.

Know-how-ul se incorporeaza si livram apoi versiuni noi specializate si superioare de ERP si WMS pentru jucatorii care detin canale online B2C sau isi doresc implementari de ERP, WMS sau B2B si au nevoi avansate de organizare a activitatii. Cand ajung in acel moment, companiile apeleaza la noi pentru a le implementa solutii software cu care sa-si optimizeze operatiunile. Astfel, se pot concentra mai bine pe businessul lor online, devenind mult mai competitivi”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Printre produsele de top oferite prin platforma itDepot se numara: imprimante laser, cititoare coduri de bare, terminale mobile, scanere, sisteme de fixare.

“Acest parteneriat cu Rocast demonstreaza clientilor nostri importanta pe care o acordam sistemelor si echipamentelor pe care le oferim. Acestea sunt create pentru a satisface cele mai riguroase cerinte impuse de piata aflata in continua schimbare.

In contextul economic actual, ne dorim o si mai buna alocare a investitiilor efectuate, pentru o eficienta operationala cat mai mare. Obiectivul pe termen lung in ceea ce priveste vanzarile este clar: ne dorim sa devenim un furnizor integrat de sisteme de fixare, cu un portofoliu diversificat de produse!

Gama de sisteme de fixare oferita de Rocast completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii. Aproape in toate domeniile se cauta constant modalitati de crestere a eficientei, iar segmentul acoperit de acest important parteneriat nu face exceptie”, a specificat Ana Maria Dragomir, Business Developer itDepot.

In urma parteneriatului cu Rocast, itDepot pune la dispozitie sisteme de fixare precum conexpanduri, coliere metalice,  dibluri rigips, coltare metalice si alte produse complementare destinate companiilor interesate de constructii si bricolaj.

 

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum: Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers, Parma Food, Sano Vita si nu numai.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
sisteme, fixare, itdepot, partener, rocast, senior software, solutii, hardware, echipamente, consumabile, wms, erp, b2b, b2c,


Comunicat publicat de: Senior Software (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Senior Software

SeniorERP revolutioneaza procesul de vanzare pentru retailerul VIAMSO

Viamso, retailer de materiale de constructii din Cluj, acorda cu 80% mai mult timp clientilor si procesului de vanzare in magazin, de cand foloseste solutia…

Schuller Eh`klar creste profitabilitatea afacerii cu sistemele Senior Software

Filiala din Cluj a furnizorului austriac Schuller Eh`klar a ales sistemele Senior Software pentru un management mai eficient al afacerii. Conducerea subsidiarei din Romania utilizeaza…

Premiantii GPeC 2020 utilizeaza SeniorERP

Sase branduri romanesti care utilizeaza platforma pentru managementul companiei SeniorERP au fost nominalizate sau premiate in cadrul Festivitatii de Decernare a Premiilor GPeC 2020. Printre…

Oferta pentru noii clienti SeniorERP: functionalitati pentru cresterea vanzarilor, gratuit 6 luni

Senior Software lanseaza o oferta speciala pentru companiile care vor sa digitalizeze afacerea si sa creasca vanzarile. Odata cu achizitia sistemului SeniorERP, afacerile primesc acces…
Vezi profilul Senior Software