iPhone 12 Pro Max, încă cel mai bun telefon de pe piață în 2021

iPhone 12 Pro Max nu este doar cel mai bun iPhone, ci și unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2020. Suntem la începutul anului 2021 și acest telefon Apple încă păstrează această coroană.

Dintre cele patru noi iPhone-uri din 2020, iPhone 12 Pro Max este într-adevăr telefonul fără compromisuri de la Apple. Companiei îi pasă cu adevărat de pseudonimul „Pro”, iar Pro Max se adresează direct utilizatorilor „Pro”. Are cea mai bună cameră pe care o poate oferi un smartphone, noua filosofie de design a Apple și, fără îndoială, cel mai bun afișaj printre smartphone-uri.

Pe hârtie, iPhone 12 Pro Max are aceeași configurație a camerei ca și 12 Pro – o cameră largă, ultra-largă și teleobiectiv, toate cu senzori de 12MP. Cu toate acestea, camera principală este locul în care vezi diferența. Ca și în cazul Pro, iPhone 12 Pro Max are, de asemenea, o deschidere mai largă decât anul trecut, dar are și un senzor mai mare. Drept urmare, telefonul funcționează semnificativ mai bine la fotografierea în lumină slabă.

Camera iPhone 12 Pro Max este mai versatilă decât oricare altă cameră de pe un smartphone din ziua de astăzi. Realizează fotografii bune în aproape toate condițiile de lumină în care îl folosești, lucru pe care puține telefoane îl pot pretinde astăzi.

Lăsând camera deoparte, iPhone 12 Pro Max este un telefon uriaș. Dacă nu îți plac telefoanele care nu ți se potrivesc în buzunar, cu siguranță nu este pentru tine. Noua estetică de design a Apple este excelentă pentru iPhone 12 și 12 Pro, dar iPhone 12 Pro Max rămâne mare și greu de transportat. Este destinat persoanelor care doresc telefoane extrem de mari.

Pe de altă parte, ecranul OLED de 6,7 inci este printre cele mai bune pe care le poți obține în ziua de astăzi. Tonurile de culoare sunt mai precise decât la aproape toate telefoanele. Este un telefon greu, dar dacă îți place să consumi conținut la cea mai bună calitate posibilă, acest afișaj este cu siguranță unul dintre cele mai bune din prezent.

Dimensiunea telefonului permite, de asemenea, o baterie mai mare, ceea ce înseamnă că acesta este cel mai bun iPhone pe care îl poți cumpăra în ceea ce privește durata de viață a bateriei. În timp ce iPhone 12 și 12 Pro durează cel mult între 10-12 ore, iPhone 12 Pro Max poate duce cu ușurință mai mult de 14 ore la fiecare încărcare. De fapt, asta îl face unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață în ceea ce privește durata de viață a bateriei.

Dar, în ciuda tuturor punctelor sale plus, iPhone 12 Pro Max nu are un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată, oferind doar rate de reîmprospătare de 60Hz. Cu siguranță asta este o caracteristică pe care telefoanele ar trebui să o adapteze în viitor.

Pe scurt, Apple iPhone 12 Pro Max este într-adevăr cel mai bun smartphone de pe piață în ziua de astăzi. Asta nu schimbă însă faptul că este scump. Cu toate acestea, dacă bugetul nu este o problemă pentru tine, merită cu siguranță să iei în considerare acest telefon.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

emag, smartphone, iphone, iphone 12 pro max

Comunicat publicat de: Dante Int. (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Dante Int.

3 greșeli de evitat la cumpărarea unui frigider

Cumpărarea unui frigider este o alegere importantă. Dacă luați o decizie greșită, va trebui să trăiți cu ea ani de zile, poate chiar un deceniu…

Cum alegi cele mai bune piese moto

Alegerea de piese moto este o optiune pe care orice rider profesionist trebuie sa si-o asume. In selectarea pieselor moto trebuie sa tii cont de…

Cele 3 elemente esențiale ale unei cărți grozave

Care sunt elementele unei cărți grozave? În acest articol, vom explica cele 3 elemente critice ale unei cărți de citit cu adevărat bune.

5 motive pentru a alege o masă rotundă

Mesele rotunde de bucătărie devin din ce în ce mai populare, pe măsură ce mai mulți oameni investesc în proprietăți mai mici, în toată țara.

Cele mai bune produse lansate de Apple până în prezent

Apple a lansat în ultimii 10 ani zeci de produse noi, inclusiv hardware, software și servicii. Compania a avut atât urcușuri, cât și coborâșuri, în…
Vezi profilul Dante Int.