Învestește noii mesageri ai primăverii!

Schimbările climatice au ajuns să dea de furcă până și datinilor străvechi și iubitorilor de tradiții.

Din cauza încălzirii globale, ghiocelul oferit de 1 și 8 Martie drept sol al începutului de primavară, răsare încă de la sfârșitul lunii decembrie.

Cum vremurile disperate cer abordări inovative ne-am gândit că ce alt simbol poate să fie mai potrivit în a exprima renașterea și o nouă șansă la viață dacă nu plușurile WWF – simboluri ale speranței date speciilor amenințate.

Dă de veste că primăvara a sosit, oficial!  Adopă simbolic, prin donație, un urs, râs, panda sau tigru!

Te invităm să aduci la cuoștință comunității tale cât de importantă este natura și că doar împreună putem dărui o speranță vieții sălbatice printr-un pluș-simbol oferit persoanei dragi și folosește #AdoptăMărțișor!

Pentru mai multe detalii accesează: http://bit.ly/wwf_daruiesteComunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Vero Milano lansează o nouă colecție dedicată pasionatelor de modă

Inpirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție suprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute…

Top cele mai frumoase și utile cadouri eco friendly de Paște!

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre adoptarea unui stil de viață sănătos, despre cum să avem mai multa grijă de noi și…

B-Cure Laser - permite tratamentul durerii acasa si ne scapa de vizite la doctor

B-Cure Laser este un dispozitiv medical, precum cele pe care le găsești în cabinetele specializate, dar are un avantaj semnificativ pentru tine. Care? Faptul că-l…

De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba.

De Ziua Internațională a Romilor, scurtmetrajul “Bilet de iertare” va fi disponibil online

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, se va difuza gratuit scurtmetrajul “Bilet de iertare”, în regia Alinei Şerban.
Vezi profilul Ioana Marinescu