Intrerupatoare automate - Uzinrom

Avansarea tehnologiei si-a pus amprenta si pe accesoriile destinate furnizarii electrice, asa ca intrerupatoarele clasice au fost inlocuite cu succes de intrerupatoare automate. Acestea din urma ofera garantia unei furnizari electrice ideale fara a ne face griji ca putem intampina probleme in cazul in care se produce un scurt circuit si nu numai.

Alegerea achiztionarea de intrerupatoare automate este una benefica deoarece nu vom risca sa intampinam incidente din cauza suprasolicitarii intrerupatoarele deoarece cu intrerupatoare automate siguranta este una sporita.

Intrerupatoare automate, siguranta

Vorbim despre locuinta, vorbim de spatiul in care ne desfasuram activitatea si nu numai, asa ca, inevitabil, discutam despre siguranta noastra si a celor din jur, de aceea trebuie sa ne gandim foarte bine la accesoriile electrice pe care le alegem. Intrerupatoare automate sunt concepute pentru a ne putea folosi toate aparatele de care avem nevoie fara ca intrerupatorul sa fie suprasolicitat. Cu intrerupatoare automate, ne putem bucura de o utilizare propice a tuturor electrocanicelor fara teama ca acestea, folosite in acelasi timp, pot produce o suprasolicitare a intregului sistem electric.

Montare intrerupatoare automate

Achizitionarea de intrerupatoare automate este o achizitionare care ne va oferi siguranta sistemului electric doar daca sunt montate corespunzator. Avand capacitatea de a proteja circuitele de iluminat si prizele de un posibil scurtciurcuit sau suprasolicitare, intrerupatoare automate necesita montare in cadrul tablourilor electrice.

Aceasta montare poate fi realizata cu usurinta de fiecare dintre noi, avand un sistem de prindere facil, insa pentru siguranta unei montari adecvate, indicat este sa apelam la o persoana specializata, respectiv un electrician.

In ce conditii folosim intrerupatoare automate?

De fiecare data cand alegem sa montam accesorii noi in locuinta noastra trebuie sa ne gandim la nevoile pe care le avem, buget, dar si la siguranta noastra. Gasim intrerupatoare automate ce pot fi adaptate fiecarei locuinte in functie de aparatele electrice si sistemele de iluminat pe care le detinem. Pentru circuitele de iluminat cu o incarcare de maxim 1.2kw, cu sectiunea de 1.5 mm putem opta pentru intrerupatoare automate cu curent nominal de 10A. De asemenea, putem achizitiona si intrerupatoare automate cu current nominal de 16A ideale pentru prize electrice cu incarcare de maxim 2 kw cu sectiunea de 2.5 mm.

In locuinta nu ne va lipsi masina de spalat, aparat ce reprezinta o necesitate, de aceea trebuie sa achizitionam intrerupatoare automate cu curent nominal de 20A. Masinile de spalat, dar si unitatile de aer conditionat detin o putere de 2.5 kw si o sectiune de 4mm care implica o alimentare din circuite individiuale, fara ca sa fie alimentati si alti consumatori.

Nu trebuie sa evitam achizitionarea electrocasnicelor dorite sau a sistemelor de iluminat ideale pentru locuinta noastra deoarece cu intrerupatoare automate, sistemul electric va fi in siguranta indiferent de solicitare. Intrerupatoare automate de la www.uzinrom.ro ofera siguranta si se va evita un scurcircuit in urma suprasolicitarii unitatii electrice.

La un pret accesibil, cu o calitate si intrebuintare ideala, intrerupatoare automate sunt produsele care ne vor oferi liniste si siguranta. Pentru detalii si nelamuriri, www.uzinrom.ro ne sta la dispozitie.


Alte comunicate publicate de Zoom-biz

Certificat energetic Bucuresti: caracteristicile consumului de putere si energie electrica

Odata ce incercati sa beneficiati de un certificat energetic Bucuresti cu siguranta trebuie sa acordati o mica atentie chiar si consumului de putere si energie…

Deplasati-va sanatos cu biciclete electrice

Tot mai multe persoane pun accent in ultima perioada pe un stil de viata sanatos. E si normal, daca ne gandim bine, intrucat sanatatea este…

Diverse aspecte ce pot defini calitatea unor apartamente noi Iasi

Ideea de a achizitiona o noua locuinta este clar un motiv de bucurie, insa cert este ca exista si multe aspecte pe care oricine le…

Implantul dentar si reprezentarea nivelului profesional

In multe cazuri, exista oameni care inca se tem de a beneficia de serviciile unui dentist, dar asta este din simplul motiv ca frica a…

Usi porta doors, pentru casa ta

Daca vrei sa iti schimbi aspectul locuintei tale montand niste usi noi, atunci este cazul sa te gandesti la usi porta doors. Sunt excelente pentru…
Vezi profilul Zoom-biz