Întâmpină primăvara cu atitudine! Vino în ParkLake și cucerește un nou stil!

Primăvara aceasta ParkLake întâmpină în siguranță toți pasionații de shopping care așteaptă cu nerăbdare să exploreze noile colecții primăvară-vară și să descopere tendințele sezonului. Timp de o lună, în perioada 01 martie – 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil” derulată în centrul comercial ParkLake recompensează shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, și 3 vouchere în valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorți.

Pentru că în luna martie sărbătorim femeia și forța extraordinară pe care o emană prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invită bucureștenii să se bucure de o sesiune de shopping într-un cadru plăcut și relaxant, unde se respectă toate măsurile de siguranță și protecție pentru ca fiecare să beneficieze de o experiență la cele mai înalte standarde.

 

Toți împătimiții modei sunt așteptați să descopere noile colecții de haine și încălțăminte, genți, accesorii, ceasuri sau bijuterii și să își aleagă articolele care le definesc cel mai bine stilul.

 

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.parklake.ro .

 

Feminitatea se vede într-un zâmbet, în atitudinea plină de încredere și în stilul cuceritor.

 

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”

Pentru că luna martie este o invitație deschisă spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea și prilejul oportun să înțelegem că frumusețea fiecărei femei înflorește într-un mediu sigur, clădit pe încredere și respect.

ParkLake s-a alăturat campaniei – „Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”,  inițiată de Primăria Sectorului 3 împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, pentru ca împreună să ajute la construirea unui viitor în siguranță pentru victimele violenței domestice.

În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor. Expoziția se va încheia prin organizarea unei licitații, urmând ca fondurile strânse să fie direcționate Adăpostului Sf. Maria din Sectorul 3, spațiul unde victimele violenței domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

 

 

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare și de conștientizare a faptului că violența reprezintă o încălcare a drepturilor femeilor cu grave consecințe asupra calității vieții lor și a copiilor acestora.

 

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Vero Milano lansează o nouă colecție dedicată pasionatelor de modă

Inpirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție suprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute…

Top cele mai frumoase și utile cadouri eco friendly de Paște!

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre adoptarea unui stil de viață sănătos, despre cum să avem mai multa grijă de noi și…

B-Cure Laser - permite tratamentul durerii acasa si ne scapa de vizite la doctor

B-Cure Laser este un dispozitiv medical, precum cele pe care le găsești în cabinetele specializate, dar are un avantaj semnificativ pentru tine. Care? Faptul că-l…

De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba.

De Ziua Internațională a Romilor, scurtmetrajul “Bilet de iertare” va fi disponibil online

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, se va difuza gratuit scurtmetrajul “Bilet de iertare”, în regia Alinei Şerban.
Vezi profilul Ioana Marinescu