Informatii importante despre sportul airsoft

Te intrebi de ce este airsoft atat de atragator pentru atat de multi oameni? Raspunsul este simplu – razboiul a facut parte din istoria omenirii inca din antichitate. De-a lungul secolelor, fascinatia omenirii pentru razboi a dus la crearea de jocuri si simulari de razboi.

Airsoft se incadreaza in categoria simularilor de razboi, in care indivizii imita scenarii militare si actiuni ale politiei cu replici realiste ale armelor de foc. Airsoft este un sport distractiv si solicitant si, din acest motiv, a devenit destul de popular si in Romania in ultimii ani.

In prezent, exista foarte multi jucatori care prefera airsoft-ul in locul paintball-ului, in special datorita faptului ca cele mai multe arme si pistoale airsoft sunt extrem de realiste. In plus, nu se mai foloseste vopsea care pateaza, ci pelete din plastic. In ceea ce priveste echipamentul, consumabilele si accesoriile, jucatorii au la dispozitie foarte multe produse pe piata. Airsoft6, datorita produselor de calitate si unei game extrem de variate, a devenit rapid unul dintre cele mai mari magazine de airsoft din Romania. Pentru a-si pastra fanii dar si pentru a multumi clientii care se axeaza pe o alta nisa, Airsoft6 si-a schimbat imaginea, numele si a adaugat o gama mai larga de articole pe rafturile virtuale, ramanand in continuare unul dintre cele mai populare magazine de profil, dar sub numele de NRG.ro.

Airsoft este un sport sigur, atat timp cat armele se folosesc doar in spatiile special amenajate, se utilizeaza un echipament de protectie, in special in zona ochilor si se pastreaza o anumita distanta de tragere. Iata cateva informatii importante despre airsoft, care pot fi utile mai ales pentru incepatori:

Ochelarii si masca sunt cele mai importante elemente din airsoft

O masca sau o pereche de ochelari ieftina se va aburi, impiedicandu-te sa vezi ceea ce se intampla in fata ta. Jucatorii au tendinta de a-si ridica masca sau ochelarii atunci cand se aburesc, dar acesta este cel mai rau lucru pe care il pot face. Ar trebui sa iesi din zona de joc inainte de a scoate orice echipament de protectie. O lovitura puternica cu un BB din plastic poate leza ochiul destul de grav.

Cumpara o arma de calitate

Daca achizitionezi o arma ieftina de airsoft, nu vei face altceva decat sa investesti bani pentru a o mentine functionala. In final, vei ajunge sa cheltui mai mult decat daca ai fi cumparat de la inceput o arma de nivel mediu.

Terenul influenteaza alegerea armelor

Armele provin din fabrica cu viteze diferite, iar viteza cu care trage un pistol airsoft ar putea sa te impiedice sa joci pe campuri cu o limita mica de FPS. Inainte de a alege arma airsoft, verifica terenul pe care va avea loc jocul pentru a te asigura ca poti participa la lupta fara sa faci compromisuri.

Fii corect!

Pentru ca nu exista vopsea care sa marcheze atingerea jucatorilor in lupta, airsoft necesita sinceritate din partea celor loviti. Asadar, atunci cand esti lovit de oponent cu un BB, ar trebui sa fii corect si sa iesi din joc. Daca unul sau mai multi oponenti vor raporta faptul ca nu ai recunoscut ca ai fost impuscat, nu vei mai fi invitat la luptele viitoare.Cuvinte cheie:
airsoft, sport airsoft, informatii utile airsoft


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Ce ar trebui sa contina un cadou corporate de Paste atunci cand vrei sa faci o impresie buna?

Cadourile corporate de Paste sunt cele care te vor ajuta sa faci o impresie foarte buna in fata tuturor persoanelor importante pentru firma ta. Chiar…

Motive pentru care leasingul operational este o idee buna pentru afacerea ta

Atunci cand ai o afacere care depinde de masini pentru a functiona, obiectivul tau este sa beneficiezi de cele mai bune vehicule la costuri reduse.…

Foartecurat.ro - un nou sprijin pentru producatorii romani

Perioada pandemiei s-a dovedit a fi una dificilia pentru toti antreprenorii, dar mai ales pentru producatorii romani, indiferent de produsele fabricate. Cum acestia nu se…

De ce este important sa te joci cu copilul folosind jucarii educative

Credem ca lumea devine un loc mai bun atunci cand parintii si copiii petrec timp de calitate, razand si invatand unii de la altii. Da,…

Cum iti poti proteja portbagajul de pete?

Imagineaza-ti o masina fara portbagaj. Si-ar pierde o mare parte din valoare fara aceasta zona de depozitare la indemana. A nu avea un portbagaj inseamna…
Vezi profilul Marketing Tools Srl