Informatii de baza despre fierastraiele circulare

Fierastraiele circulare sunt cunoscute pentru puterea lor si sunt folosite pentru a taia rapid si cu precizie diferite materiale. Dimensiunea circularului este caracterizata prin diametrul lamei de taiere.

Scopul in care folosesti fierastraul circular, conform informatiilor prezentate pe www.fierastraucircular.ro, determina si tipul de alimentare de care ai nevoie. Ca sa fiu mai exact, sunt circulare cu cablu de alimentare si fara cablu. Circularele cu cablu se introduc intr-o priza si au mai multa putere decat cele fara cablu(cu baterii). De regula se folosesc pentru a taia pe lungimi mai mari sau asupra materialelor mai dure.

Fierastraiele circulare cu acumulator sunt mai practice, altfel se foloseste o unealta electrica ce nu are cablu de alimentare care sa te incurce. Nu depinzi de priza, le poti folosi oriunde, dar trebuie sa stii cat de mult te poti baza pe acumulatorul sau. Bateria limiteaza atat puterea, cat si durata de utilizare, motiv pentru care circularele sunt recomandate pentru taierea lemnului. Am taiat si metal cu circularul cu acumulator, doar ca puterea aia in plus de care aveam nevoie imi descarca bateria mult mai repede decat ma asteptam.

E important si tipul de circular, dar relevante sunt si specificatiile sale, pentru ca ele fac diferenta chiar si la nivel de putere de functionare. Circularele cu cablu de alimentare au puterea masurata in watti, reprezentand energia maxima solicitata pe care fierastraul o transforma in putere de functionare. Puterea celor fara cablu depinde de numarul de amperi ai acumulatorului.

In ceea ce priveste adancimea de taiere, diametrul lamei e cel ce conteaza. Cu cat lama e mai mare, cu atat mai grose pot fi materialele pe care le tai cu circularul. Ca regula generala, circularele cu lama mai mica de taiere sunt mai usoare si pot taia mai fin, pentru ca lama este de regula mai subtire. Intotdeauna e bine sa ai lame de dimensiuni variate, una pentru fiecare ocazie.Cuvinte cheie:
circulare, fierastrau circular, unelte electrice, casa


Comunicat publicat de: Webdesk (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Simti ca este timpul pentru ceva mai bun?

Nu de putine ori, viata ne ia prin surprindere si ne regasim in situatii in care nu credeam vreodata ca vom fi personajul principa. Insa…

Cum amenajam spatiul de lucru?

Proiectarea birourilor este un aspect important al unei afaceri eficiente. Designul locului de munca ar trebui sa fie functional, dar si placut in ceea ce…

Bonusurile, sursa de motivare pentru angajati

Bonusurile si sporurile reprezinta beneficii ale salariatilor pe care fiecare companie le acorda in functie de politica salariala. Bonusul reprezinta o recompensa acordata angajatului pentru…

Top Reconditionari ne invata cum sa reparam sistemul de franare al masinii

Sistemul de franare este unul dintre acele sisteme ale unui autoturism care trebuie sa functioneze perfect, deoarece contribuie atat la siguranta autovehiculului si a pasagerilor,…

Noi sisteme de supraveghere in magazinul HdSupraveghere.ro

In ultimii ani, sistemele de supraveghere au devenit foarte populare in randul celor care constientizeaza importanta lor in ceea ce priveste protectia si siguranta.
Vezi profilul Webdesk