Inchirieri auto Bacau – Confort pentru angajati, costuri mici pentru antreprenori

In calitate de antreprenor, este esential sa identifici solutii pentru a le asigura confortul optim angajatilor tai si implicit, pentru a-i proteja. Cu siguranta nu iti doresti sa intarzie la job, sa fie deja obositi atunci cand ajung la birou, din cauza aglomeratiei din mijloacele de transport in comun sau sa ajunga cu hainele sifonate. Cea mai buna varianta in cazul acesta este sa le oferi posibilitatea inchirierii unei masini.

In functie de obiectivele de business si de proiectele pe care compania ta le are in derulare, angajatii tai pot utiliza masinile inchiriate pe o perioada de timp bine stabilita. Cel mai apreciat beneficiu al acestui serviciu in randul antreprenorilor este, fara doar si poate, flexibilitatea. Interesant de observat este faptul ca nu vei fi nevoit sa cheltui resurse financiare importante pentru achizitionarea unei flote de masini, ci poti decide ce angajati vor beneficia de o masina de serviciu. In felul acesta, reusesti sa optimizezi costurile.

De ce sa inchiriezi masini pentru angajatii tai

In primul rand, le demonstrezi angajatilor tai cat de importante sunt confortul si protectia. Practic, ei vor reusi sa ajunga la job in timp util, mult mai repede si mai confortabil. In plus, daca specializarea angajatilor presupune deplasari regulate in timpul programului, inchirierea auto pe termen lung este cu atat mai mult o investitie inteligenta.

In al doilea rand, un alt motiv pentru care merita sa inchiriezi masini pentru angajatii tai este reprezentat de faptul ca vei scapa de grija pentru intretinerea si reperatiile masinilor. In acest caz, toata responsabilitatea revine companiei de rent a car. Drept urmare, activitatea companiei tale nu va trebui intrerupta pentru mentenanta autoturismelor.

Totodata, serviciile de inchirieri masini in Bacau pe termen lung, nu presupun cheltuieli foarte mari. Ele nu reprezinta un lux pe care compania ta sa nu si-l permita. In functie de modelul masinii si de perioada pentru care alegi sa o inchiriezi, preturile sunt diferite. Poti opta pentru o masina mai accesibila asa cum este dacia logan sau pentru autoturisme din clasa superioara precum skoda octavia.

Un alt avantaj de care te poti bucura atunci cand alegi sa inchiriezi masini pe termen lung in Bacau, il reprezinta decontarea cheltuielilor de inchiriere si a carburantului utilizat. Drept urmare, aceste costuri vor fi incluse in balanta firmei, dar nu trebuie sa iti faci griji pentru ca mai tarziu iti pot aduce o multime de beneficii. Flexibilitatea este, de asemenea, un punct forte al serviciilor de inchirieri auto. Nu reprezinta o cheltuiala constanta, asa cum se intampla in cazul unui leasing, poti inceta inchirierea oricand doresti.

In final, pe langa toate beneficiile aduse business-ului tau, in urma serviciilor de inchirieri masini, te vei bucura si de multe aprecieri din partea angajatilor. Sa oferi unui angajat posibilitatea de a se deplasa de acasa la serviciu si invers, cu o masina pe care doar el o foloseste, poate reprezenta un avantaj major pentru acesta.Cuvinte cheie:
bacau, inchirieri auto


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Și genele tale pot îmbătrâni! Iată sfaturile noastre pentru gene minunate și cu aspect tânăr

Când vine vorba de eforturile anti-îmbătrânire, cei mai mulți dintre noi se concentrează pe față – și poate că mâinile, gâtul și decolteul primesc un…

Importanţa rapidităţii transportului coletelor în traiectoria afacerii tale

Realizezi produse de serie sau creezi obiecte unice, oricare ar fi portretul tău de antreprenor, este esenţial ca acesta să ajungă la publicul ţintă, pentru…

Campanii de promovare online - care sunt cele mai eficiente soluții

Vrei ca afacerea ta să se bucure de succes, ţi-ai propus ca serviciile şi produsele tale să ajungă la publicul ţintă, atunci este necesar să…

Gadget high-tech: ce idee de cadou să aleg?

Vrei să faci o surpriză unui prieten, unui membru al familiei sau unui coleg? Vrei să alegi un gadget high-tech fără să fii nevoit să…

Rucsac antifurt, o idee bună pentru școală?

Poate că ai mai văzut acele rucsacuri cu carapace de țestoasă.
Vezi profilul Marketing Tools Srl