Incepe o afacere online de succes folosind platforma ecommerce de la 123market

Vremurile de azi sunt intr-o continua schimbare. Tot mai multe persoane isi doresc sa fie proprii lor sefi si sa se ocupe de viitorul lor asa cum doresc

Internetul face acest scop mai accesibil ca niciodata, iar comertul electronic reprezinta o cale extrem de interesanta spre succes.

Cu toate acestea, poate fi destul de complicat sa stii cum sa incepi o afacere ecommerce, care sa ajunga sa genereze veniturile pe care ti le doresti.

Exista foarte multe informatii de care ai nevoie, trebuie sa creezi un plan de actiune bun si sa apelezi la cele mai performante resurse care sa-ti permita se te dezvolti asa cum doresti.

In acest context intra in calcul o buna platforma ecommerce cum este 123market.

Ai nevoie de o astfel de platforma saas pentru ca viitorul tau magazin online sa fie cat mai aproape de succes, sa poti derula tranzactiile in mod eficient, sa oferi clientilor tai o experienta de navigare placuta (care sa genereze si comenzi).

Desi exista unele solutii pentru magazinele online sunt foarte greoaie si greu de inteles, 123market nu este deloc asa. Din contra. Am gandit o interfata intuitiva si simplu de folosit. Dupa lansarea magazinului, comenzile se inregistreaza fara probleme, iar tu poti incepe sa vinzi din ce in ce mai mult.

Functiile platoformei eccomerce 123market iti permit sa adaugi si sa importi produse in magazinul online, sa lucrezi fara scripturi sau setari complicate, sa generezi automat awb-urile curierilor pentru expeditia produselor, sa implementezi un sistem de vouchere pentru fidelizarea clientilor, sa-ti integrezi magazinul online cu Facebook Ads si Google Ads pentru promovare suplimentara.

Poti sa incerci gratuit platforma nostra 123market.ro ce iti ofera un magazin online la cheie, ceea ce inseamna ca poti sa incepi sa vinzi pe internet in cel mai scurt timp.

Mai mult, daca vrei sa te obisnuiesti cu platforma si sa o testezi, iti oferim 14 zile la dispozitie in mod gratuit.

Ulterior, pachetele de abonamente sunt structurate pe mai multe nivele, pentru ca tu sa poti alege in functie de obiectivele si bugetele pe care ti le stabilesti.

Ce presupune demararea unei afaceri de succes in comertul online?

In afara de o platforma ecommerce optimizata, cu certitudine te mai gandesti la urmatoarele lucruri:

– design website
– suport profesionist pentru clienti
– imagini de calitate a produselor
– oferte unice

Si ai dreptate. Toate acestea au sens. Ai nevoie de un site atractiv si de incredere pentru ca oamenii sa fie convinsi atunci cand apasa butonul „Cumpara acum”. Incepe cu 123market!

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Comunicat publicat de: login promotion (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de login promotion

Cele mai noi idei de cadouri pentru femei

Cadourile au fost mereu indragite de femei, fie ca e vorba de tinere fete sau de doamne ajunse la maturitate ori varsta senectutii.Surori, fiice, iubite,…

Ce origine surprinzatoare au pantofii cu toc

Pantofii cu toc reprezinta azi o piesa de nelipsit din dessingul unei femei. Sunt purtati pentru ca picioarele sa para mai lungi si mai gratioase.…

Cum poti sa cresti traficul pe site tau? 6 solutii

Exista mai multe modalitati prin care poti sa cresti traficul pe site, iar in continuare discutam despre cateva dintre acestea.

Pavaje din beton amprentat – cand au aparut si ce avantaj au?

Betonul stantat sau amprentat imita foarte bine alte tipuri de materiale mult mai scumpe – cum ar fi gresia, roca, piatra cubica, lemn, caramida sau…

Saci de vidat haine pentru un concediu fara prea multe valize

Care sunt cele mai voluminoase obiecte din bagajul de concediu si cum le poti compacta?
Vezi profilul login promotion