Incepe o afacere online de succes folosind platforma ecommerce de la 123market

Vremurile de azi sunt intr-o continua schimbare. Tot mai multe persoane isi doresc sa fie proprii lor sefi si sa se ocupe de viitorul lor asa cum doresc

Internetul face acest scop mai accesibil ca niciodata, iar comertul electronic reprezinta o cale extrem de interesanta spre succes.

Cu toate acestea, poate fi destul de complicat sa stii cum sa incepi o afacere ecommerce, care sa ajunga sa genereze veniturile pe care ti le doresti.

Exista foarte multe informatii de care ai nevoie, trebuie sa creezi un plan de actiune bun si sa apelezi la cele mai performante resurse care sa-ti permita se te dezvolti asa cum doresti.

In acest context intra in calcul o buna platforma ecommerce cum este 123market.

Ai nevoie de o astfel de platforma saas pentru ca viitorul tau magazin online sa fie cat mai aproape de succes, sa poti derula tranzactiile in mod eficient, sa oferi clientilor tai o experienta de navigare placuta (care sa genereze si comenzi).

Desi exista unele solutii pentru magazinele online sunt foarte greoaie si greu de inteles, 123market nu este deloc asa. Din contra. Am gandit o interfata intuitiva si simplu de folosit. Dupa lansarea magazinului, comenzile se inregistreaza fara probleme, iar tu poti incepe sa vinzi din ce in ce mai mult.

Functiile platoformei eccomerce 123market iti permit sa adaugi si sa importi produse in magazinul online, sa lucrezi fara scripturi sau setari complicate, sa generezi automat awb-urile curierilor pentru expeditia produselor, sa implementezi un sistem de vouchere pentru fidelizarea clientilor, sa-ti integrezi magazinul online cu Facebook Ads si Google Ads pentru promovare suplimentara.

Poti sa incerci gratuit platforma nostra 123market.ro ce iti ofera un magazin online la cheie, ceea ce inseamna ca poti sa incepi sa vinzi pe internet in cel mai scurt timp.

Mai mult, daca vrei sa te obisnuiesti cu platforma si sa o testezi, iti oferim 14 zile la dispozitie in mod gratuit.

Ulterior, pachetele de abonamente sunt structurate pe mai multe nivele, pentru ca tu sa poti alege in functie de obiectivele si bugetele pe care ti le stabilesti.

Ce presupune demararea unei afaceri de succes in comertul online?

In afara de o platforma ecommerce optimizata, cu certitudine te mai gandesti la urmatoarele lucruri:

– design website
– suport profesionist pentru clienti
– imagini de calitate a produselor
– oferte unice

Si ai dreptate. Toate acestea au sens. Ai nevoie de un site atractiv si de incredere pentru ca oamenii sa fie convinsi atunci cand apasa butonul „Cumpara acum”. Incepe cu 123market!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Comunicat publicat de: login promotion (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de login promotion

Parfumuri: psihologia mirosurilor placute

Parfumurile vorbesc cel mai mult la nivel subliminal. Exista o intreaga stiinta bazata pe parfumuri.

Cum poti avea apa potabila fara sa fi nevoit sa platesti facturi

Apa de la reteaua orasului sau a comunei in care locuiesti devine din ce in ce mai greu de consumat

Oja semipermanenta Neon – cum se aplica, cum se indeparteaza, ce beneficii are

Stiti ce este oja semipermanenta Neon? Daca doriti sa stiti avantajele si dezavantajele sale, nu ratati acest articol!

Galeata cu pop rotativ – un sistem eficient de spalare la domiciliu

Va introducem in noua lume de curatare a casei dvs. cu un – mop rotativ cu pedala – un sistem eficient de spalare la domiciliu.
Vezi profilul login promotion