Imunitate și insomnie

Tradus de traducătorul Google
În condițiile actuale de pandemie globală, ne confruntăm nu numai cu amenințarea unei boli grave, ci și cu anxietatea, incertitudinea și panica vieții din jurul nostru.

Într-adevăr, preocupați de viitor, de propria noastră sănătate și a celorlalți, creăm pentru noi o situație oarecum paradoxală: panica și frica ne afectează negativ somnul, iar somnul rău ne slăbește imunitatea. În plus, copiii sunt atinși de această situație și imunitatea lor este redusă în contextul tulburărilor de somn.
Principalele simptome ale tulburărilor de somn și imunității reduse la copii sunt:
1) Sentiment de stres constant.
2) Nervozitate.
3) Dificultate de a adormi.
4) Somn agitat.
5) Trezirea frecventă.

Cum crește imunitatea?
Pentru a restabili sistemul imunitar slăbit al copilului cât mai curând posibil, este necesar ca acesta să aibă un somn bun. Adulții cu imunitate redusă ar trebui să ia o scurtă pauză de la locul de muncă și să relaxeze gândurile, sarcinile, fluxul de informații și agitația.
Nu uitați să dați copilului suficientă apă și să eliminați băuturile dăunătoare, cum ar fi sucurile din pachete, ceaiul negru. Încercați să le înlocuiți cu ceaiuri verzi și de plante, sucuri proaspete de fructe și legume.
Sportul, mersul pe jos sau altă activitate fizică nu numai că distrage atenția, dar facilitează și adormirea. Cu toate acestea, în timpul carantinei, singurele locuri de mutare sunt acasă sau în zone deschise îndepărtate. Sporturile active sunt recomandate dimineața. Seara, activitățile mai puțin intensive, cum ar fi mersul pe jos și exercițiile fizice, vor fi potrivite pentru copil. Covoarele ortopedice, a căror suprafață imită fundul mării, urmele pădurii, valurile etc., vor ajuta în acest sens.
Acordați atenție covorașelor TM «ORTHO PUZZLE», care constau din elemente interschimbabile multicolore. Puteți cumpăra câteva seturi, iar bebelușul poate pune singur covorașul împreună. Va fi un joc interesant pentru el și nu trebuie să-l forțezi să facă exerciții pe un saltea de genul acesta.
Prin urmare, covorașele vor servi ca o modalitate eficientă atât pentru prevenirea, cât și pentru tratamentul tuturor tipurilor de boli care sunt direct legate de aparatul locomotor al copilului.Comunicat publicat de: ORTHOPUZZLE (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ORTHOPUZZLE

A fi sănătos este ușor!

Tradus de traducătorul Google Ți-e frică de injecție, ace? În copilărie toată lumea îl sperie! Dacă ai această frică în viața ta adultă, ai o…
Vezi profilul ORTHOPUZZLE