Imprejmuirile cu panouri gard, printre cele mai sigure si mai eficiente

Panourile gard se realizeaza din bare de otel sudate intre ele, beneficiind astfel de calitatile excelente ale acestui metal.

Imprejmuirile realizat cu panouri de gard pot fi utilizate atat in cadrul proprietatilor private, cat si la scara larga, acest tip de imprejmuire fiind unul foarte eficient. Acestea reprezinta o solutie moderna, usor de montat si care asigura o buna securitate perimetrului.

Ce face aceste panouri gard speciale?

Panourile gard se realizeaza din bare de otel sudate intre ele, beneficiind astfel de calitatile excelente ale acestui metal. De asemenea, asupra acestor bare se aplica un strat de zinc, avand ca rol principal protejarea materialului de factorii corozivi din mediu.

Avand la baza o materie prima de calitate inalta, imprejmuirile realizate cu acestea beneficiaza de urmatoarele caracteristici:

  • Rezistenta la coroziune – zincul ofera o protectie foarte buna impotriva agentilor corozivi fara sa fie necesare masurile de intretinere. In plus, aceste garduri nu permit putrezirea sau formarea de cuiburi de insecte;
  • Rezistenta mecanica – forma lor bordurata le ofera o rezistenta mecanica ridicata. Datorita acestui fapt, sunt suficient de rezistente pentru a sustine greutatea plantelor cataratoare, fiind un suport bun pentru acestea fara a avea nevoie de reparatii constante;
  • Securitate – fiind realizate din otel, acestea au o duritate crescuta ce ofera o buna securitate;
  • Vizibilitate buna – aceste tip de imprejmuire nu umbreste zona din jur, fiind potrivite pentru curtile cu plante;
  • Permit circularea aerului – imprejmuirile realizate cu panouri gard sunt aerate si nu opun rezistenta vantului. Datorita acestei caracteristici, nu exista riscul de aplecare sau indoire din cauza vantului;
  • Instalare facila – acestea se pot instala rapid, fara sa necesite efort;
  • Versatilitate – puteti folosi panouri gard pentru a imprejmui casele, spatiile destinate animalelor, gradinile, institutiile de invatamant, spatiile industriale si multe altele;
  • Aspect estetic placut – au un aspect atragator, putand fi, de asemenea, personalizate in ceea ce priveste culoarea si dimensiunea, in functie de nevoile dumneavoastra;

Avand in vedere toate aceste caracteristici deosebite, panourile de gard reprezinta alegerea ideala pentru realizarea imprejmuirilor de diverse. Cu ajutorul acestui material, gardul dumneavoastra va si unul rezistent si durabil, avand in acelasi timp un aspect placut.

In plus, prin achizitionarea panourilor de gard de la Mesteru Manole, veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret.

panouri gard

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
panouri gard


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Investeste in niste lenjerii de pat 3D si bucura-te mai mult de ele!

Stiai ca noile seturi de lenjerii de pat 3D de la Patone au rupt topurile in materie de textile? Fiind o alegere foarte populara si…

Alege noile metode de constructii, alege teava rotunda zincata!

Teava rotunda zincata este un produs tot mai des folosit de catre expertii din domeniul constructiilor, fiind fabricata din materie prima feroasa.

De ce sa folositi un roll-up pentru a face publicitate moderna?

Nu sunteti sigur cum functioneaza un roll-up banner? Un sistem expozitional mobil, cunoscut si sub numele de roll-up banner pe care il gasiti aici:

Esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini?

Daca esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini, te invitam sa descoperi reducerile din aceasta luna de la Diamond Stories!

Dezvoltare profesionala prin urmarea unor cursuri GDPR

Urmarea unor cursuri GDPR va poate ajuta in dezvoltarea pe plan profesional si in schimbarea perspectivei asupra locului de munca.
Vezi profilul Suits Advertising