Iata la ce trebuie sa acorzi atentie in perioada reducerilor

Iti place perioada reducerilor?

Simti ca este singura perioada din an in care iti poti cumpara oricat de multe produse iti doresti? Atunci trebuie sa te gandesti bine daca chiar ai nevoie de atat de mult produse. Este recomandat sa iti faci ordine in garderoba si sa stii cu exactitate ce ai nevoie si ce nu.

Cu toate astea trebuie sa acorzi atentie la cateva detalii in perioada reducerilor.

   Iata care sunt aceste aspecte la care trebuie sa acorzi atentie

Orice anunt de reducere de pret trebuie sa fie exprimata in valoare absoluta sau in procent si trebuie efectuat vizibil, lizibil si fara echivoc.  Trebuie sa se mentioneze noul pret langa pretul anterior, barat prin mentiunile “ pret vechi” , “ pret nou”.  Indiferent de ce tip de reducere este pretul vechi si cel actual trebuie sa fie mentionat.

In conditiile in care oferta este deja in derulare este necesar sa fii informat cu privire la durata ei si mai trebuie sa stii daca aceasta oferta este valabila doar “în limita stocului disponibil”.

In cazul in care esti interesat de o varianta “3 la preţ de 2” este necesar sa studiezi cu atentie pretul. Trebuie sa descoperi cat costa aceste produse pentru a putea face calculul care sa iti demonstreze ca oferta chiar este reala.

Orice mare soldare trebuie sa fie anuntata. Niciun magazin nu face reduceri de pret fara sa anunte asta pe toate canalele social media. Daca observi ca aceasta campanie promotionala nu a beneficiat de o anuntare in prealabil cel mai bine este sa acorzi o atentie sporita.

Potrivit blackfriday.onlines.ro perioada reducerilor este foarte importanta. Daca iti doresti sa iti cumperi mai mult produse este recomandat ca mai intai sa studiezi foarte amanuntit piata. Ai nevoie sa stii ca ai facut cea mai buna alegere si ca nimeni si nimic nu te va impiedica sa te bucuri de produsele cumparate.Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cele mai bune masini electrice care se lanseaza in 2020

Masinile electrice reprezinta viitorul si cu totii ar trebui sa le acordam mai multa atentie.

Ce faci atunci cand cel mic nu stie sa piarda

Copii mai ales cei pana la varsta de 10 ani nu stiu deloc sa piarda.

Unavia propunere de nerefuzat! Case la cheie mai ieftin decat te-ai fi gandit

Unavia este un dezvoltator important de ansambluri rezidentiale de case in Ilfov.

Motivele pentru care se merita sa investesti intr-o pensiune

Vrei sa iti intemeiezi o afacere? Atunci trebuie sa investesti intr-o pensiune.

Descopera importanta chestionarelor auto explicate

Toti intructorii recomanda ca elevii sa invete pentru scoala de soferi cu ajutorul chestionarelor auto.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010