Iata cateva lucruri inedite despre Shar Pei

Crezi ca Shar Pei-ul este una dintre cele mai simpatice rase de caini.

Acesta este afectuos, curat, unic si cu siguranta va castiga un loc in inima ta.

  Descopera mai multe despre Shar Pei

Cu toate ca nu se stie care este cu exactitate originea sa, despre Shar Pei se stie ca este rezultatul incrucisarii intre rasele Mastiff si Nordic. A aparut pentru prima data in China si avea rolul de a pazii taranii chinezi si de a avea grija de turmele de oi.

Rasa a fost pe cale de disparitie la un moment dat deoarece pe continentul asiatic era considerata o delicatesa. A fost salvata in anii 70 atunci cand a ajuns in lumea occidentala.

Cele mai interesante caracteristici:

Acceseaza https://shar-pei.ro/  si vei afla mai multe informatii despre aceasta rasa minunata. Trebuie sa stii faptul ca pielea sa are un rol extrem de important. Acesta il fereste de rani in timpul luptelor. In plus temepramentul acestuia este bland dar este destul de greu de dresat. Este independent si rareori accepta sa i se spuna ce are de facut.

Este un catel curat iar faptul ca are o blana scurta nu iti va face probleme cu parul nedorit de prin casa.  Are nevoie de o ingrijire dentara riguroasa, daca vrei sa ai un catel sanatos trebuie sa il speli pe dinti de cateva ori pe saptamana.

Este un caine bolnavicios si traieste maxim 12 ani. De-a lungul vietii poate dezvolta boli precum febra Shar Pei-ului, Hipotiroidismul sau displazia de sold.

Ceea ce este important sa stii este faptul ca in momentul imprecherii nu trebuie sa nu aiba nicio boala. In cazul in care parintii sufera de displazie de sold puiutii au sanse mari sa sufere de aceeasi boala. Acesti caini nu sunt pretentiosi , insa beau foarte multa apa si au nevoie de o ora de miscare pe zi.

Atunci cand iesi cu el pe afara trebuie sa il tii in lesa deoarece poate intra in contact cu alti catei si sa se imbolnaveasca.

 Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum se realizeaza o campanie Seo

Ce intelegem printr-o campanie Seo? Ei bine, un set complex de activitati care au ca scop promovarea unui website.

Horoscopul lunii februarie

Hai sa descoperim cu ce ne mai surprinde luna februarie.

La ce ne ajuta indicatoarele rutiere

Ai luat recent permisul auto? Desi ai promovat cu succes examenele auto tot nu te simti suficient de curajos pentru a iesi in trafic?

Primul smartphone Samsung S10 5G

Samsung S10 5G ti-a pregatit surprize de proportii de care vei ramane placut impresionat.

Avantajele cumpararii de cadouri online

Exista cateva perioade de-a lungul anului in care cautarea cadoului perfect devine sportul de rutina al fiecarui om.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010