i-Video.ro - numarul 1 in promotii pentru supraveghere video

Asa cum v-am obisnuit, va tinem la curent cu cele mai bune promotii din fiecare domeniu. Acum ca am ajuns la partea de supraveghere video, recomandarea noastra este i-Video.ro, site ce pare a fi numarul 1 in promotii pe acest segment.

Ce ne face sa afirmam asta despre ei?

In acest magazin online aveti posibilitatea de a gasi kituri gata pregatite care contin tot ce va trebuie, fara sa mai pierdeti prea mult timp stand pe ganduri ce sa cumparati sau puteti sa va personalizati propriul sistem dupa specificatiile pe care le vreti. Posibilitatea de a alege sa efectuezi rapid cumparaturi, dar si posibilitatea de a personaliza ceva asa cum iti doresti, pare a fi un atu.

La capitolul preturi magazinul sta destul de bine, fiind pe numarul 1 intr-o analiza facuta pe segmentul de supraveghere video. Aici am gasit cele mai bune preturi de pe piata fie ca a fost vorba de sisteme de supraveghere video complete, fie ca am ales doar un simplu DVR de 4 canale sau alte accesorii. Toata lumea doreste sa beneficieze de cele mai bune promotii si sa aiba un pret cat mai ok, asa ca si aici avem un alt atu.

Toata colaborarea cu magazinul online pare a se desfasura foarte rapid si cu mult profesionalism. Aveti practic doua variante majore de a colabora cu ei, puteti da o comanda online, asta in cazul in care doriti sa stati si sa navigati pe paginile magazinului sau puteti sa luati legatura telefonic cu cei de la sediul firmei si puteti cere toate informatiile de care aveti nevoie.

Ambele variante au fost testate si va putem spune ca in ceea ce priveste experienta online aceasta a fost una rapida si foarte usoara, nefiind nevoie sa pierdem prea mult timp cu efectuarea comenzii, iar pe partea de telefon, am avut parte de multa amabilitate si rabdare pentru a ne explica tot ceea ce ne este util.

Un alt avantaj al acestui magazin online a fost faptul ca desi nu erau obligati, cei de la echipa de suport tehnic ne-au oferit informatii si despre cum ar trebui sa facem conexiunea la router, asta desi nu aveam achizitionat un router de la ei. Acest lucru ne-a convins ca cei de aici sunt interesati de rezultatul obtinut de client si ca banii nostri nu vor fi aruncati degeaba.

Per total putem concluziona ca experienta in colaborarea cu cei de la i-Video este una placuta si simpla, menita sa ajute orice client.

In cazul in care ati apreciat cele citite aici, va rugam sa lasati un review la produsele achizitionate, astfel vom putea ajuta mai multe persoane sa obtina informatii despre camerele sau sistemele dorite.

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum se realizeaza o campanie Seo

Ce intelegem printr-o campanie Seo? Ei bine, un set complex de activitati care au ca scop promovarea unui website.

Horoscopul lunii februarie

Hai sa descoperim cu ce ne mai surprinde luna februarie.

La ce ne ajuta indicatoarele rutiere

Ai luat recent permisul auto? Desi ai promovat cu succes examenele auto tot nu te simti suficient de curajos pentru a iesi in trafic?

Primul smartphone Samsung S10 5G

Samsung S10 5G ti-a pregatit surprize de proportii de care vei ramane placut impresionat.

Avantajele cumpararii de cadouri online

Exista cateva perioade de-a lungul anului in care cautarea cadoului perfect devine sportul de rutina al fiecarui om.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010